Hotel- og Restaurantskolens indgang da den lå i Indre By.

Vores historie

Siden begyndelsen i 1922 har Hotel- og Restaurantskolen været en institution i konstant udvikling - præcis som den danske kultur for mad og værtskab.

100 år med gastronomi og værtsskab

I 2022 kunne Hotel- og Restaurantskolen fejre 100 års jubilæum som Nordeuropas største brancheskole inden for hotel, restaurant og turisme med mere end 6.000 tilmeldte elever og kursister om året - og en medarbejderstab på 140 personer fordelt på lærere og personale.

Men hvordan nåede vi hertil? Nedenfor kan du tage med på en historisk rejse gennem Hotel- og Restaurantskolens mere end 100 år lange historie.

1980 - Flytning og nyt navn: Hotel- og Restaurantskolen bliver til

Skolen vokser igen ud af sine rammer og får i 1980 en ny plads midt i hovedstadens fødevarehjerte, da de flytter ind i pølsegiganten Steff Houlbergs gamle lokaler i Kødbyen. Skolen skifter samtidig navn fra Restaurationsindustriens Lærlingeskole til det mere mundrette Hotel- og Restaurantskolen.
Hotel- og Restaurantskolen da den lå i Kødbyen.