Reduktion af madspild 2
Du kan med baggrund i ledelseserfaringer udarbejde strategi og planer for reduktion af madspild i alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtig bortskaffelse af madaffald. Du kan facilitere og implementere processer i reduktion af madspild samt motivere dine medarbejdere i dette. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til 48800 Reduktion af madspild 1.
Mål
Du kan udarbejde strategi og konkrete planer for reduktion af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtig bortskaffelse af endeligt madaffald.Du kan facilitere og implementere alle processer i reduktion af madspild i en madproduktion. Du kan motivere medarbejderne i samarbejdet om en reduktion af madspildet.
Målgruppe
Teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48774