Smørrebrødskøkken - trin 1
Et godt klassisk stykke smørrebrød skal se flot og appetitligt ud og samtidig smage dejligt - og det er en kunst, du lærer på dette kursus på Hotel- og Restaurantskolen i København.
Du bliver skarp på danske råvarer, konsistens og det visuelle udtryk på smørrebrød og lærer at lave både kolde og lune anretninger.
Kurset handler også om alt det, man putter ovenpå klassikerne, og du bliver god til at lave salater og garniture.
Mål
Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken:- Fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød.- Arbejde med kolde og lune anretninger.- Arbejder med salater, garniture og pynt.- Arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48828
Varighed
2 dage