Gå til indholdet
  • English
  • Kalender
  • Webshop
  • Hotel- og Restaurantskolen
  • Menu
  • Uddannelser
  • Kurser og efteruddannelse
  • Praktik og job
  • Om skolen
Om skolen
  • Menu
  • Organisation
    • Direktion
    • Elevombuddet
    • Skolens historie
    • Bestyrelse
    • Samarbejdsudvalg
    • Uddannelsesudvalg
    • Årsregnskaber
    • Seniorklub
  • Kvalitet
    • Handlingsplan for øget gennemførelse
    • Karakterer og fuldførelse
    • Kvalitet i AMU
    • Resultatlønskontrakt
  • Projekter
    • Afsætning af klasse II grønt
    • Fagligt kompetenceløft og økologiske måltider til ældre i Rudersdal og Ishøj kommune
    • Fremtidens Madscene – Vækst gennem bæredygtig omstilling i hele værdikæder
    • Bæredygtig Bundlinje
    • Højskole uden mure
    • Smag for bæredygtig fisk
    • Restaurant Virketrang
    • Unge med Kant
    • Økologisk Charcuteri
  • Strategi
    • Værdier
    • Chikane og krænkelser
      • Skolens handlingsplan for chikane og krænkelser
      • Procedurer i forbindelse med krænkende adfærd
    • Mentorordninger
  • Medarbejdere
  • Ledige stillinger
  • Kontakt / Find vej
    • Studiefaciliteter

Årsregnskaber

Her kan du se årsregnskaber for Hotel- og Restaurantskolen:

Underskrevet årsrapport 2019

Underskrevet årsrapport 2018

Underskrevet årsrapport 2017

Underskrevet årsrapport 2016

Underskrevet årsrapport 2015

Underskrevet årsrapport 2014

Underskrevet årsrapport 2013

Læs om skolens resultatlønskontrakt her.

Følg os

På Facebook.

Uddannelser

  • 10. klasse
  • Erhvervsuddannelser
  • EUX
  • HTX Gastro Science
  • Besøg os
  • EUV – erhvervsuddannelse for voksne
  • Info til elever

Kurser

  • Om skolens kurser og efteruddannelser
  • Find kursus
  • Efteruddannelse
  • Korte workshops
  • Kontakt

Praktik & Job

  • Om praktik
  • Hjælp til praktikplads
  • Jobbørs
  • Praktik i udlandet

Om skolen

  • Organisation
  • Kvalitet
  • Projekter
  • Strategi
  • Medarbejdere
  • Ledige stillinger
  • Kontakt / Find vej

Læs mere

  • Nyheder
  • Nyhedsbrev
  • Presse
  • Opskrifter

Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
Tlf: 3386 2200
E-mail: hrs@hrs.dk
Sikker post: sikkerpost@hrs.dk

EAN-nr.: 57 98 000 55 34 53
CVR-nr.: 1186 1571
P.nr. 1003400631
Institutions-nr.: 101403

Cookie- og privatlivspolitik