Samarbejdsudvalg

Samarbejdsudvalget (SU) består af repræsentanter for ledelse og medarbejdere. Udvalget mødes fire gange om året for at drøfte arbejdspladsens forhold.

På Hotel- og Restaurantskolen er følgende repræsentanter for ledelsen:

  • Anne-Birgitte Agger – Formand
  • Carina S. Villadsen
  • Søren Haugaard Engel
  • Ulla Vegeberg Løgstrup

På Hotel- og Restaurantskolen er følgende repræsentanter for medarbejderne:

  • Jan Vestergaard Hansen – Næstformand
  • Bente Larsen
  • Jens Loller
  • Martin Ingemann Olsen
  • Tenna Bengtsson

SU involverer medarbejderne

Arbejdet i SU skal involvere medarbejderne i arbejdet med arbejdspladsens mål og strategi. Det ska også skabe lyst og motivation til at opfylde arbejdspladsens mål gennem

  • kompetenceudvikling
  • godt arbejdsmiljø
  • de bedst mulige arbejdsvilkår

SU drøfter emner under ledelsesretten

SU skal drøfte en række af de forhold, som hører under ledelsesretten. Ledelse skal udøves i dialog med medarbejderne på en motiverende og udviklende måde. Dialogen skal sikre, at medarbejderne aktivt bidrager i arbejdet med arbejdspladsens udvikling.

Medarbejderrepræsentanterne i udvalget skal tage afsæt i fælles medarbejder- interesser i dialogen med ledelsen.