Deaf Chef 2015 – VM for døve kokke (publikum velkommen)

Hvem er verdens bedste døve kok? Kom til international konkurrence med finale i København

Deaf Chef er verdens eneste kokkekonkurrence for døve kokke, og lørdag den 24. oktober kl. 17 vil kokken Poul Cunningham kåre vinderen af det årlige VM og overrække prisen til intet mindre end verdens bedste døve kok. Otte dygtige finalister fra hele verden dyster på dagen om at skabe de mest fantastiske retter – og dét med fokus på gastronomisk bæredygtighed og minimalt madspild.

Master Fatman sørger for god musik til receptionen og der serveres snack og noget godt at drikke til alle fremmødte. Receptionen kl. 17.00 er nemlig åbent for alle, ligesom publikummer hele dagen kan følge kampens hede i køkkenet på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Dommerpanelet består i år af kokkene Poul Cunningham, Francis Cardenau og Mhairi Galloway.

Kom og vær med!

Fra kl. 10.30 på lørdag åbner Deaf Chef dørene for publikum i de gamle industrihaller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.deafchef2014_1

Det er håbet, at vi ikke bare får afsluttet en spændende konkurrence med god stemning, men også at døve og hørende får en fælles platform at mødes på. Det handler om bæredygtighed og konkurrence, men også med inklusion, synlighed og forståelse for hinanden – og så selvfølgelig om hamrende god mad!

Vind en ret fra de dygtige kokke

Kl. 11.30 serverer de konkurrerende kokke den første ret for dommerpanelet, hvorefter retterne ankommer til dommerne løbende.

Hver ret, som præsenteres, kan også vindes af en heldig blandt publikum, så man ikke bare ser, men også kan smage.

Kl. 17.00 inviterer Deaf Chef til reception for alle fremmødte med noget godt at drikke og lækre snacks, og kl. 17.30 kårer Poul Cunningham vinderne af Deaf Chef 2015.

Caféen holder åben til langt ud op aftenen, og fra kl. 18 vil det være muligt at købe aftensmad i form af en dejlig rustik cassoulet med brød til eller nogle af Allehåndes lækre salater. I baren serveres øl og drinks til god musik, mens vinderne fejres.

Program

  • Kl. 10.30: Dørene åbner for publikum. I salen vil der hele dagen være café og loungeområde med lækre salater, sandwich, snacks, øl, god kaffe samt vin og most
  • Kl.11.30 – Første ret serveres for dommerne, hvorefter retterne kommer løbende. For hver ret har publikum mulighed for at vinde en smagsoplevelse med den pågældende ret
  • Kl.16.00 – Dommerne trækker sig tilbage for at votere
  • Kl.17.00 – Reception med gratis adgang for alle interesserede. Der serveres cava og snacks til de fremmødte
  • Kl.17.30 – Kåring af vindere samt motivation for placeringen
  • Kl.18.00 – Baren åbner med fadøl, lette salater, dejlig aftensmad i form af cassoulet, så kokke og publikum kan fejre afslutningen af Deaf Chef 2015
  • Fra kl. 19.30 byder vi på bar og loungestemning

Find vej

Du finder skolens hovedindgang og reception på hjørnet af Vigerslev Allé og Kjeldgårdsvej, men du skal ned af Kjeldgårdsvej for at finde vej til konkurrence. Skilte og flag viser vej.

Skolen ligger i gåafstand af Valby St., hvor både S-tog og regionaltog standser. Se kort

Buslinjer 2A, 8A, 132 og 133 stopper ved Valby St.
Buslinjer 1A og 4A stopper lige ude foran skolen på Vigerslev Allé.

Tak til

Eventet tæller sponsorer som Løgismose, First Hotel Kong Frederik, BRF Kredit, A-Vask, Multiline, Catering Engros og Kalles Kaffe m.fl., som er med til at gøre dette arrangement muligt.