Det hyggelige familiefolkekøkken

Nyd en aften med god, sund og spændende mad, der smager godt for unge og gamle, og som samtidig tager hensyn til klimaet.

Et godt måltid er med til at krydre din hverdag og er ofte et af dagens højdepunkter. Det samler familie og venner og skal gerne give både voksne og børn en kulinarisk oplevelse. Måltidet er desuden en social aktivitet som samler os – og det vil vi sørge for de bedste rammer til, når vi laver vores elevkantine om til et hyggeligt familiefolkekøkken.

folkekoekken familie dreng kulturnatten

Det får du

Vi serverer to veltilberedte måltider, hvor de danske grøntsager og frugter er i centrum. Råvarerne tager desuden højde for sæson og er et langt stykke hen ad vejen økologiske.

Tag familien eller vennerne med ud og spise i det hyggelige familiefolkekøkken på Hotel- og Restaurantskolen og start din tur rundt i kulturnatten med et godt måltid i maven.

Maden vil blive tilberedt og serveret af skolens seje 10. klasse-elever, der allerede har køkken og miljø på skemaet.

kulturnat most vogn 10.klasse

Pris: 60 DKK per pers. Prisen inkluderer mad og én øl/vand/glas vin.

Vigtigt: Prisen inkluderer ikke kulturpas, som skal købes inden ankomst til Hotel- og Restaurantskolen (Her kan du købe kulturpas)

Køb billet online til ‘Det hyggelige familiefolkekøkken’

Tid og sted

Fredag den 9. oktober 2015 kl. 18.00 – ca. 20.00

Vi åbner dørene kl. 17.45 og begynder serveringen ca. 18.00. (Det er vigtigt, at du kommer, når arrangementet starter, da der ikke er løbende servering for vores gæster).

Hotel- og Restaurantskolen – Elevkantinen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

OBS: Adgang til arrangementet foregår gennem porten ved Kjeldgaardsvej 1, 2500 Valby
Find vej /se kort …

(OBS: Billetsalget åbner mandag den 14. september kl. 12.00)

folkekoekken kulturnat 10.klasser piger most kulturnat folkekoekken