Du kan stadig nå det – Tag en uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen

Vil du gerne igang med en ungdomsuddannelse? Så start på én af Hotel- og Restaurantskolens uddannelser til august – der er stadig et par ledige pladser tilbage på vores 10. klasse, HTX og erhvervsuddannelser.

Stadig masser af muligheder for at finde drømmeuddannelsen – kig med her

Hotel- og Restaurantskolen tilbyder en masse spændende uddannelser for en hver smag – så hvad enten du drømmer at få foden indenfor i det naturvidenskabelige eller teknologiske univers, gerne vil blive klogere på sundhed og idræt samtidig med, at du bliver bedre til fx dansk og matematik og dansk eller ønsker at prøver kræfter med livet i hotel- og restaurantbranchen – ja eller noget helt fjerde – så har vi sikkert noget, der passer til dig og dine interesserer.

Gør fx ligesom Andreas og tilmeld dig HTX Gastro-science

HTX andreas

Måske du er på udkig efter en 10. klasse.

På Hotel- og Restaurantskolens nye 10. klasse, EUD10, kan du blive bedre til grundskolens vigtige fag og samtidig bane vejen for din erhvervsuddannelse.

10klasse

Hotel- og Restaurantskolen tilbyder også en lang række erhvervsuddannelser

– som alle har praksisrelateret undervisning, som giver dig mulighed for at bruge snuse til branchen.

tjenerelev

Læs mere om alle dine muligheder

Se dine muligheder og læs mere om vores forskellige uddannelsestilbud under ‘uddannelser’. Her kan du også blive klogere på studiemiljøet, og hvordan det er at være elev på Hotel- og Restaurantskolen.