Helt vild med chokolade

To af Hotel- og Restaurantskolens undervisere, som begge er uddannet bl.a. konditor og chocolatier, vil denne aften guide dig igennem chokoladens historie og oprindelse.

Du kommer til at blindsmage forskellige typer chokolade og får forklaret deres kvaliteter.

Vi demonstrerer også forskellige teknikker til, hvordan man selv laver chokolade OG du får selvfølgelig også lov at smage på diverse fyldte chokolader i følgeskab med udvalgt vin.

Skulle du alligevel til sidst gå herfra og føle, at du ikke HELT havde smagt nok chokolade – så fortvivl ikke. Vi giver dig nemlig også en lækker goodiebag med hjem, så du kan genoptage chokoladesmagningen en anden god gang.

Pris: 200 DKK. Inkluderer chokolade-tasting og vine tilpasset de forskellige chokolader, foredrag samt goodiebag.

Køb billet online

Vigtigt: Prisen inkluderer ikke kulturpas, som skal købes inden ankomst til Hotel- og Restaurantskolen (Her kan du købe kulturpas)

Tid og sted

Fredag den 9. oktober. Vi inviterer tre hold til chokoladeaften. Hvert arrangement varer ca. 5 kvarter:
Kl. 18.00
Kl. 19.30
Kl. 21.00
(Det er vigtigt, at du kommer, når arrangementet starter – eller lidt før, da vi går i gang til tiden).

Hotel- og Restaurantskolen – Køkken C 125
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

OBS: Adgang til arrangementet foregår gennem porten ved Kjeldgaardsvej 1, 2500 Valby
Find vej /se kort …