Hvad fisker du efter? (Kulturnatten 2015)

Det handler det om fisk. Især de fisk, vi ikke tør give os i kast med at tilberede og spise. Vi bor i ét land med utrolig kort til kysten lige gyldigt hvor, man befinder sig. Så hvorfor kun spise laks, torsk, rødspætter og sild, når der er så mange andre spændende fisk lige ude i havet?

Vi kaster denne aften linen ud efter de mere ukendte fisk og tester kvaliteten på fx fjæsing, ising, brasen, lange og multe.

Kig ned i vores køkken, hvor vi fileterer, damper og steger forskellige fiskearter – og ikke mindst: Deltag i smagspanelet og bliv lidt klogere på fisk, så du måske i fremtiden bliver endnu mere modig og måske kan imponere venner og familie lidt med helt andre arter, end I plejer at spise.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Da det er en del af Kulturnatten 2015, skal alle gæster dog have et kulturpas, som skal købes inden ankomst til Hotel- og Restaurantskolen.
(Her kan du købe kulturpas)

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig – du kan bare dukke op i nedenstående tidsrum.

Tid og sted

Fredag den 9. oktober kl. 18.00 – 20.00. (Der kan forekomme kø og ventetid).

Hotel- og Restaurantskolen – Kursusafdelingen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

OBS: Adgang til arrangementet foregår gennem porten ved Kjeldgaardsvej 1, 2500 Valby

Find vej /se kort …