International Hotelier

Ny uddannelse: Verden rundt med engelsksproget bachelorgrad

Som noget helt nyt tilbyder Hotel- og Restaurantskolen International Hotelier-uddannelsen i samarbejde med de to førende, udenlandske universiteter: Tourism College MODUL Vienna i Østrig og International College of Hotel Management (ICHM) i Australien.

Det er et selvbetalt fuldtidsstudie, hvor fremtidens ledere i branchen kan videreudvikle deres ekspertise med nyeste viden inden for hotel, restauration og service og åbne døre for en international karriere som leder/manager og lign.

Uddannelsen henvender sig til branchefolk, der allerede har en erhvervsuddannelse med masser af praksiserfaring. Der er også mulighed for at tage uddannelsen, hvis man har en studentereksamen suppleret med to års relevant erhvervserfaring.

København – Wien – Adelaide

Hele uddannelsen varer fem semestre (to og et halvt år) og foregår på engelsk. Begynder man studiet i København, foregår det første år (to semestre) på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Herefter fortsætter studiet i Østrig det næste år. Studerende på International Hotelier kan vælge at nøjes med de første to år og derved opnå Diploma of Hotel Management.

Tager man hele pakken, følger et semester til sidst i Adelaide, Australien. Da kan man stolt kalde sig Bachelor of Business (Hospitality Management) og gå ud i verden med styr på ledelse i hotel- og restaurationsbrancen.

hotelier pige receptionist

100-års ekspertise samlet fra tre anerkendte brancheskoler

The Tourism College i Wien stammer helt tilbage fra 1908. Det er dermed verdens ældste skole i branchen med over hundrede års erfaring. Det gør uddannelsesinstitutionen til en Højt anerkendt skole, kendt for sin internationale spændvidde med studerende fra hele verden.

International Colege of Hotel Management (ICHM) i Adelaide blev etableret i 1922 og er i dag kendt for at uddanne personale og af bedste kaliber inden for international servicebranche. Skolen lægger vægt på at give de studerende grundig praksiserfaring fra arbejdslivet uden for skolen og skabe gode netværk i branchen.

Fra vinstudier til jura og økonomi

 

Indholdet på uddannelsen bygger på nyeste viden og er en gylden vej for dig, der f.eks. drømmer om at blive manager, supervisor eller andre ledelsesmæssige roller inden for hotel- og restaurationsbranchen i bredeste forstand. Der bliver bl.a. undervist i alt fra Hotel Management and Operations, Financial Management Sales and Marketing til Information Technology, Law og valgfag som f.eks. Customer Relationship Management, Professional Wine Studies og Event Marketing.

Det første hold studerende starter den 25. august 2015 – og det er muligt at tilmelde sig indtil 7. august, så længe der er plads.

Se mere info og tilmelding her