4 Kokkeelever søges til Marienlyst Strandhotel

OM ARBEJDSPLADSEN

På Marienlyst Strandhotel lever vi efter vores værdier Professionel, Passioneret og Legesyg. Som kokkeelev indebærer det at være passioneret og kreativ i madlavningen, ved at have et professionelt servicegen og være nysgerrig på at lære! Du bliver en del af et team af dygtige og erfarne kokke som brænder for at lære fra sig.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Hos Marienlyst Strandhotel får du en helstøbt uddannelse hvor du lære alt fra buffet og storproduktion til konditori og finere madlavning. Du får elevtid i flere forskellige afdelinger og afslutter din elevtid i vores gourmet restaurant 1861 med ansvaret for eget parti.

Forventninger til eleven

Vi forventer mødestabile kokkeelever som er professionelle, passionerede og legesyge omkring madlavning– ellers lærer vi dig det undervejs!

VI TILBYDER

Vi tilbyder en arbejdsplads med et lærerigt miljø og kollegaer for livet. Vi rummer kreativitet og gør plads til forskelligheder. Vi er en anerkendt arbejdsplads i branchen som uddanner dygtige elever med medaljer. Som kokkelev hos os for du fire læresteder i ét og bliver en del af et netværk for elever.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenchef, Nanna Maria Hansen
nmh@marienlyst.dk
Tlf.: 28153807

Addresse

Marienlyst Strandhotel
Ndr. Strandvej 2, 3000 Helsingør

Ansøgningsfrist:

15-08-2022

 

Søg Jobbet her