Bager søges til Coffee Collective

OM ARBEJDSPLADSEN

Hos Collective Bakery leverer vi bagværk til Coffee Collectives seks kaffebarer i København samt vores bageriudsalg på Nørrebrogade 176. Som medarbejder hos Collective Bakery arbejder du med råvarer af høj kvalitet - hovedsageligt lokale og økologiske. Vi arbejder med surdej og lange fermenteringer både i vores brød og wienerbrød. Som bager hos Collective Bakery er du del af virksomheden Coffee Collective, der stræber efter at arbejde bæredygtigt med såvel kaffe som bagværk.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som bager hos Collective Bakery tager du del i den daglige produktion og afbagning af kvalitetsbagværk. Arbejdstiden er mellem 4 og 17 mandag til søndag, 4-5 dage om ugen. Du arbejder i et team af 5-7 kvalitetsdrevne kolleger. Vi leverer en fast menu til vores kaffebarer, så du skal kunne lide at perfektionere dit håndværk.

Forventninger til eleven

Vi søger medarbejdere med grundfærdigheder i bagværksproduktion. Det kan fint være dit første job efter endt uddannelse. En nysgerrighed ved arbejdet, en glæde ved repetition, en stolthed i håndværket og en interesse for bæredygtighed er vigtige kvaliteter hos en ansøger. Kærlighed til kaffe er en fordel.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med varierende arbejdsopgaver i bageriproduktionen. Vekslende arbejdstider mellem 4 og 17 med et team af dedikerede kolleger. Løn efter gældende overenskomst, med årlig lænforhandling.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kontakt: Ditte Laursen Stilling: Bager
job@coffeecollective.dk
Tlf.: 60151525

Addresse

Coffee Collective
Nørrebrogade 176, 2200 København N

Ansøgningsfrist:

08-05-2022

Søg stillingen