DFDS skib der sejler i det blå ocean

Bagerelev søges til DFDS

Vi søger kvalificerede bagerelever til vores team.

Om arbejdspladsen

Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som bagerelev til søs, så send din ansøgning afsted allerede i dag!
Vi har 4 restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt.
Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og
aftensmad til flere hundrede gæster.
Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores selskabsrestaurant, Blue Riband danner rammen om større grupper og specialarrangementer ombord.
Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande.
Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

Om jobbet

Uddannelsen som bager varer 4 år og veksler mellem skole og praktik. Du har muligheden for at få din
praktiske erfaring ombord på et af vores passagerskibe. 

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14
dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.
Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes
(DIS), når du er bosiddende i EU.

• Vi forventer, at du har en afgangseksamen fra folkeskolen og herudover har gennemgået
Grundforløb 1 og 2 af bageruddannelsen.
• Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
• Du er moden og har gerne prøvet at have et eller flere jobs.
• Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.
• Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for
søfarende.
• Vigtigst af alt, så søger vi en person, som har lysten og passionen for at blive en rigtig dygtig bager.

vi tilbyder

Som bagerelev vil du få muligheden for at blive en
del af et team, der laver brød og kager til alle vores 4 restauranter ombord og til vores op til 1800 passagerer. Du får en unik mulighed for at prøve kræfter med alt indenfor branchen – både flødekager, glutenfrit brød, stenalderbrød, tørkager, skærekager, desserter, pizzadej, surdejsbrød, almindeligt bagerbrød, rundstykker og meget mere.

Derudover bliver man som bagerelev dagligt udfordret med spændende opgaver, hvor man kan lade kreativiteten løbe frit, når der fx skal laves kage til vores cirka 175 kollegaer
ombord. Vi laver alt vores brød fra bunden og sætter en stor ære i vores høje kvalitet og gode råvarer.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

Kontakt og ansøgningsfrist

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning via vores hjemside. Selvom din ansøgning
er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Klik på 'søg stillingen' nederst for at ansøge. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Adresse
DFDS House, Sundkrogsgade 11, 2100 København

Ansøgningsfrist:
Du kan søge løbende. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din
ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

Søg stillingen

Kontakt vores Lærepladscenter

Vores lærepladskonsulenter hjælper virksomheder med at få en elev i praktik og elever med at søge en praktikplads.

Mikkeline Jensen
Praktikpladskonsulent

Mikkeline Jensen

M: mj@hrs.dk T: 3153 3651

Kira Gall Henriksen
Praktikpladskonsulent

Kira Gall Henriksen

M: kgh@hrs.dk T: 3122 7454

Anne Marie Brinkler
International koordinator

Anne Marie Brinkler

M: amb@hrs.dk T: 2550 3656

Frederik Hvidt
Praktikpladskonsulent

Frederik Hvidt

M: fhv@hrs.dk T: 2091 1070