Bager/konditorelev søges til Rigshospitalet Blegdamsvej

OM ARBEJDSPLADSEN

Rigshospitalets økologiske bageri søger bagværker elever Vil du være vores nye bagværker elev? Vi har brug for en passioneret bagværker elev, der har stor kærlighed til brød og som sætter en ære i at lære at producerer velsmagende brød og kage af gode råvarer. I bageriet producerer vi brød, wienerbrød og kage, og vi arbejder med surdeje og koldhævning. Vi har et ønske om at udvikle bageriproduktionen med andre kreative tiltag med udgangspunkt i det gode håndværk. Vi er 5 bagere og ønsker 2 bagværker elever, som 7 dage om ugen sikre friskbagt økologisk kvalitetsbrød og kager til patienter, gæster og personale på Rigshospitalet og vore øvrige kunder og gæster pt. 1500 personer. Mener du ligesom os at et godt håndværk lavet med passion og gode råvarer, giver det bedste brød og de bedste kager med smagfuld substans og har du lyst til at være en del af det? Så er det måske dig vi leder efter.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Kvalifikationer: Du skal være i gang med eller have bestået grundforløbet for bagere inden påbegyndelse af den praktiske del af uddannelsesforløbet hos os.

Forventninger til eleven

Forventninger til dig: Du skal være interesseret i faget, være pligtopfyldende og mødestabil, nysgerrig og åben over for læring og vejledning, og frem for alt have et godt humør. At du kan arbejde i arbejdstiden, som planlægges med skiftende mødetider i tidsrummet kl. 02.00 - 16.00 med arbejde i weekend og helligdage efter aftale

VI TILBYDER

Ansøgningen skal indeholde: Skriftlig ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv f.eks., hvorfor du vil være bager, dine fritidsinteresser, evt. ferie\/fritidsjob m.m. Du skal vedlægge en kopi af dit folkeskoleeksamensbevis, og evt. udtalelser fra ferie\/fritidsjobs. Hvis du ikke er dansk statsborger skal du vedlægge kopi af gyldig opholds – og arbejdstilladelse. Såfremt ansættelse kommer på tale, forpligtiger du dig til at fremsende dit grundforløbsbevis for bageruddannelsen inden påbegyndelsen af uddannelsen hos os. Ansøgningsfrist: Snarest. Samtaler planlægges snarest herefter, med løbende ansættelse så det passer med din uddannelse. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 35 45 81 40 Ansøgningen sendes via mail til elevkoordinator Torben Sørensen: tsoe0119@regionh.dk Glæder mig til at høre fra dig Elevkoordinator Torben Sørensen

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Torben Sørensen, Elevkoordinator
tsoe0119@regionh.dk
Tlf.: 35458140

Addresse

Rigshospitalet Blegdamsvej
Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Ansøgningsfrist:

01-01-2023

Søg stillingen