Ernæringsassistent søges til Egegården, Gladsaxe

OM ARBEJDSPLADSEN

Egegården plejeboliger i Gladsaxe kommune Vi tilbereder alle måltider året rundt til 129 beboer. Desuden har vi træningslokaler, 2 daghjem og en café. Gladsaxe kommune har særlig meget fokus på co2 reducering, hvor madspild er højt prioriteret.

OM JOBBET

Dit arbejde

Du vil indgå i en 6 ugers turnusplan hvor du arbejder på følgende måde: 5 uger med vagt fra kl. 07.00- 14-24 1 uge med vagt fra kl. 10.06-17.30 1 weekendvagt fra kl. 09.36-17.0 Du vil indgå i alle køkkenets områder. Det kolde og varme køkken, diæter\/ specielkost, bagning, grønt, opvask og cafe. Du vil på senvagt gå på afdelinger og præsentere den gode mad du har tilberedt til aften.

Forventninger 

Du elsker at være i et køkken og trylle med gode råvare Du er modig og prøver, også alt det der er nyt Du vil bidrage med alt din lærdom og viden Du trives i at være i et team og muligheden for at stå alene

VI TILBYDER

Et glad og positivt køkkenteam på 12 personer Sociale arrangementer Weekendarbejde kun hver 6. uge Muligheden for at tilberede mad til ældre mennesker der værdsætter god mad

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Dorthe Dybro, Kost & serviceleder
dordyb@gladsaxe.dk
Tlf.: 20143754

Addresse

Egegården, Gladsaxe
Klausdalsbrovej 213

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Søg stillingen