Ernæringsassistent søges til vikarassistent

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er et ungt firma med gamle værdier. Vi er din samarbejdspartner på vikarområdet. Vi tror på, at relationer mellem mennesker er noget der opbygges over tid. Derfor bestræber vi os altid på at yde en høj service, som sigter mod et langvarigt samarbejde. For os handler det om at have en god og konstruktiv dialog om de enkelte opgaver samt at udnytte de ressourcer, som den enkelte medarbejder besidder. Vi mener at denne model giver kompetente, engagerede og tilfredse medarbejdere, der sætter en ære i at løse opgaverne på et fagligt og kvalitetsmæssigt højt niveau. Det er vigtigt for os at både vores samarbejdspartnere og medarbejdere finder tryghed i at samarbejde med os og er forvissede om at vi er en virksomhed med ordnede forhold. Det kommer bl.a. til udtryk ved at alle vore medarbejdere behandles korrekt. Vi ser os ansvarlige for at vores medarbejdere oplever sikkerhed, tryghed og ordnede forhold i ansættelsen i forhold til overensstemmelse mellem både lovgivning og overenskomst. Det gælder især vikarlovgivningen, hvor vi efterlever ligebehandlingsprincippet. Det betyder at vi på en række områder skal overholde de gældende reglerne, der i den pågældende virksomhed og som virksomhedens fastansatte medarbejdere også er omfattet af. Vi udviser hensyn og forståelse for hinanden som mennesker. Det betyder at: Vi har fokus på det enkelte menneske. Vi optræder alle ansvarligt og respektfuldt – især i de svære situationer. Vi giver plads til forskellighed. Forskellighed er en styrke. Vi lytter til hinandens synspunkter og søger at bøje os mod hinanden. Vi arbejder i et miljø der kendetegnes ved rummelighed og gensidig respekt. Vi anerkender forskelligheder og sikrer at opgaver og løsninger håndteres de rigtige steder i organisationen. Vi taler med og ikke om hinanden, og sikrer en åben og konstruktiv dialog. Via struktur og engagement respekterer vi arbejdsplanen, sådan at opgaver løses som aftalt.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Arbejdet kommer til at bestå af en række langt forskellige og udfordrende opgaver. Som vikar er en dag aldrig ens og det samme med arbejdsopgaverne. Vores samarbejdspartnere er alle forskellige lige ledes som vores vikarer og arbejdsopgaverne kan derfor variere meget alt afhængig af hvem man er ude hos. Det kan blandt andet bestå i at planlægge og tilrettelægge menu for både store som små virksomheder, børneinstitution, plejecentre mm. Madlavning fra bunden af, anretning og oprydning samt egenkontrol. Arbejdet kan bestå både af værende selvstændigt og assistere til allerede fast personale.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du er mødestabil, ansvarsfuld og pligtopfyldende. Samt forventer vi at du kan agere selvstændigt og samtidig efter ordre. At have situationsfornemmelse for hvornår og i hvilke situationer man bør handle.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en god og rummelig arbejdsplads hvor 2 dage ikke er ens. Hos os bliver man ansat med frihed og ret til selv at kunne bestemme hvornår og hvor meget man vil arbejde og vi værner om vores vikarers mulighed for at være frie. Hertil skal det siges at ansvar spiller en væsentlig rolle da med frihed er der ansvar. Vi værner om at behandle alle vores medarbejder godt og ordentlig, ved at sætte os ind i den enkelte og have forståelse for medarbejderens tilværelse. Hos os kan alle vores medarbejder gå på arbejde med sikkerhed og tryghed samt under ordnede forhold. Er man ansat hos os, er man ikke bare en vikar når man er ude hos kunderne. Vores vikarer bliver behandlet ligesindet og under samme vilkår som de fastansatte. Vi tilbyder et arbejde, hvor man har mulighed for at udvikle sig, personligt samt fagligt. Der kan samt være mulighed for længer varende vikariater hos en enkelt virksomhed.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Christina Nielsen, Konsulent
cn@vikarassist.dk
Tlf.: 53855020

Addresse

36411929
Vermundsgade 38E 2 sal

Ansøgningsfrist:

21-12-2022

Søg stillingen