Ernæringsassistentelev søges til Convifood ApS.

OM ARBEJDSPLADSEN

Convifood er en virksomhed stiftet i 2015, drevet af fagligt passionerede medarbejdere, der elsker håndværket. Convifoods mål er at give vores kunder den bedste smagsoplevelse – hver gang. I Convifood producerer vi måltidsløsninger til private forbrugere, ligesom vi producerer ’bulk-varer’ og ’private label’ til virksomheder, organisationer og institutioner. Vores produktion ligger i Jespers Torvekøkkens 5500 kvm. store madhus på Vandtårnsvej i Søborg. Med moderne faciliteter har vi rum til at udvikle og skabe konkurrencedygtige gastronomiske varer, med det fagligt kompetente, velfungerende og succesfulde team vi har på matriklen. Vi går op i at være innovative, og udfordrer gerne os selv og vore kunder, så vi sammen kan fejre nye fælles succeser. I Convifood bestræber vi os desuden på hele tiden at følge med tidens madtrends tæt. Dette gør vi, ved at igangsætte spændende, bæredygtige tiltag i forening med vores kunders ønsker. Vi er troværdige, nærværende, nyskabende, servicemindede og stolte. Vi tager vores filosofi meget seriøst - Intet i vores madhus bliver overladt til tilfældighederne, og vi ynder at gøre os så meget umage, at vores kunder har lyst til at bruge os igen og igen.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Det kan du forvente at lære hos os: • Produktion af høj kvalitets produkter og måltider • Medansvar for produktionen af egne opgaver • Udvikling og tilpasning af opskrifter • Kvalitets- og egenkontrol, og andre daglige opgaver

Forventninger til eleven

Vi lægger vægt på at du: • Er madentusiast – elsker at lave mad • Motiveret for at lære hver dag • Er struktureret og nysgerrig • Fleksibel og mødestabil • Er smilende og udadvendt – og i godt humør • Bidrager til den gode stemning køkkenet

VI TILBYDER

Professionelle og humørfyldte kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære hos os. Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling igennem bl.a. attraktive uddannelsesforløb til alle medarbejdere. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Martin Hallasmøller
ansoegning5001@torvekoekken.dk
Tlf.: 6144 2025

Addresse

Convifood ApS.
Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Ansøgningsfrist:

30-06-2023

Søg stillingen