Ernæringsassistentelev søges til Plejehjemmet Ørbygård

OM ARBEJDSPLADSEN

Plejehjemmet Ørbygård har plads til 82 beboere. Der er også tilknyttet et dagcenter til Ørbygård. De kommer og spiser i vores cafe i hverdagene. Vi tilbereder alle måltider til beboerne. I vores cafe serverer vi en varm ret\/ dessert , en let ret, smørrebrød og kage. Vi har en stor festsal , hvor der er en del arrangementer og fester som vi laver mad til. Vi er et dansk plejehjem, så det meste er baseret på god dansk mad med et twist og gerne lavet fra bunden. Vi sætter smag og sensorik højt. Derudover arbejder vi også med Dysfagi. Køkkenets ansatte er : 1 ledende økonoma, 7 ernæringsassistenter, 1 elev , 1 flexjobber, 1 cafeansvarlig og 1 kok i et vikariat. I weekenderne har vi også studerende ansat.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Eleven kommer rundt i hele køkkenet. Både det varme og kolde og vil blive sat godt ind i vores diæter. Der vil også være kundekontakt i vores cafe. Lære at arbejde efter opskrifter , planlægge sin dag.

Forventninger til eleven

Vi forventer at vores elev er imødekommende, interesseret, stabil og villig til at smage på vores mad. Kunne lide at have kontakt til ældre.

VI TILBYDER

En arbejdsplads med høj moral. Et godt arbejdsmiljø. Et Plejehjem med stor aktivitet.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Ernæringsassistent\/ elevansvarlig Lene Jensen
cn 15701@rk.dk
Tlf.: 36377850

Addresse

Plejehjemmet Ørbygård
Medelbyvej 6 2610 Rødovre

Ansøgningsfrist:

31-07-2022

Søg stillingen