Fritidsjob bartender søges til OSM Maritime

OM ARBEJDSPLADSEN

OSM og DFDS samarbeider om rekruttering af mandskab til færgene mellem København og Oslo. Kunne du tænke dig en spændende job ombord som Bartender?

OM JOBBET

Dit arbejde

Gæsterne ombord kan nyde en fadøl til livemusik, eller et eksklusivt glas vin i vores vinbar. Og når vejret er til det, åbner også de udendørs barer. I Columbus Club er der altid live musik og underholdning, mens DJ’en i Sky Club sørger for et fyldt dansegulv. De forskellige barer sikrer, at gæsterne kan få en masse forskellige oplevelser og der tilbydes et bredt udvalg af cocktails, øl, vine, snacks og andet. Jobbet i 14-dages rotation med en attraktiv løn giver dig mulighed for fællesskab ombord og længere perioder hjemme med sammenhængende frihed. Hverdagen er varieret og spændende , da du får mulighed for at prøve kræfter med de mange forskellige barer og natklubber ombord. Din opgave er at sørge for, at gæsterne føler sig godt tilpas og får en god oplevelse, nærværende betjening og naturligvis at lave indbydende og lækre drinks. Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen. Du bor ombord og spiser ombord i fællesskabet med det ombordværende mandskab. DFDS søger bartendere på både fuldtid og deltid (Day2Day) Som fuldtidsansat, arbejder du 14 dage ombord på skibet, efterfulgt af 14 dages fri. Som Day2Day afløser skal du kunne arbejde mindst 2 vagter om måneden. Vagterne aftales og kan variere fra 2 til 10 dage. Perioden er typisk torsdag-mandag eller fredag-søndag. På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som fulltidsansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Forventninger 

Du har erfaring i service branchen - og har arbejdet som bartender. Det er en fordel, hvis du har gennemført et bartender-kursus. Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk. Du er positiv, energisk, udadvendt og servicemindet. Du er ansvarsbevidst og kan betjene mange gæster ad gangen uden at miste overblikket

VI TILBYDER

Et energisk og positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle står klar til at hjælpe hinanden. Mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Fri kost og logi, når du er ombord. En rotations ordning på 14 dage ombord og ca 14 dages frihed, En attraktiv netto-løns-ordning. Les mere og send din ansøgning her: Job-ombord-pa-dfds-faerger-mellem-kobenhavn-og-oslo

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

OSM Recruitment
recruitment@osm.no
Tlf.: +4741492000

Addresse

OSM Maritime
DFDS færger København - Oslo

Ansøgningsfrist:

10-06-2022

 

Søg her