Fritidsjob hotelassistent søges til OSM Maritime

OM ARBEJDSPLADSEN

OSM og DFDS samarbeider om rekruttering af mandskab til færgene mellem København og Oslo. Kunne du tænke dig en spændende job ombord Hotelassistent?

OM JOBBET

Dit arbejde

Som Hotelassistent kommer du til at indgå i DFDS Accomodation-team på ca 40 personer, som er ansvarlig for, at alle overnattende gæster får en behagelig opplevelse ombord. Det bliver dit ansvar at sørge for at kabinerne og de offentlige områder er rene og indbydende. Derudover skal du stå til rådighed til at vejlede og hjælpe gæster,ne, så de altid får den bedste kundeservice. Hovedopgaven er rengøring af offentlige området og kabiner. Vejledning og hjælp til overnattende gæster Derudover hjælper hotel-assistenter til med opfyldning og servicering af gæster i buffetrestauranten. checkin, når gæsterne kommer ombord. assistance i Tax Free Shop, Espresso House og andre afdelinger.

Forventninger

Du er hjælpsom og kan lide at yde god kundeservice. Vi forestiller os, at du allerede i dag arbejder inden for rengøring eller service. Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk. Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.

VI TILBYDER

Et energisk og positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle står klar til at hjælpe hinanden. Mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som for eksempel frirejser med familie og venner Fri kost og logi, når du er ombord. En rotations ordning på 14 dage ombord og ca 14 dages frihed, En attraktiv netto-løns-ordning. Les mere og send din ansøgning afsted her: Job-ombord-pa-dfds-faerger-mellem-kobenhavn-og-oslo

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

OSM Recruitment
recruitment@osm.no
Tlf.: +4741492000

Addresse

OSM Maritime
DFDS færger København - Oslo

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

SØG JOBBET HER