Fritidsjob Rebæk Brasserie & Bar

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi søger tjenerafløsere - faglærte så vel som ufaglærte. Vil du være med til at åbne Hvidovres nye brasserie, hvor du vil være en del af åbningsprocessen, komme med din erfaring, være med til at sætte et aftryk på stedet og være med til at skabe et velbesøgt brasserie med service, gastronomi og vin som første prioritet. Menukortet bliver a la carte og i weekenden bliver der sammensat en speciel 4-retters menu, som skifter fra uge til uge. Vinkortet bliver varieret med overvægt af franske og italienske vine samt en del glas vine. Vi ligger i et tæt befolket område med købestærkt publikum og appetit på bedre gastronomi og betjening. Vores åbningstider er søndag til torsdag kl. 11-23 (køkkenet lukker kl. 21 (søndag kl. 20)) og fredag-lørdag kl. 11-23 (køkkenet lukker kl. 22). Brasseriet har 50 pladser indenfor og 100 pladser udenfor og ligger 10 minutters gang fra Rødovre station.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at indgå i et team, hvor din vigtigste opgave er at være ansigtet udadtil og betjene vores gæster, med et smil. Du kommer til at tage imod gæsterne, så de føler sig velkomne. Du kommer til at tage imod bestillinger og bearbejde dem - servere drikkevarer og lave bonner til køkkenet, og servere maden når den er færdig. Du vil blive oplært i brugen af vores bookingsystem, kassesystem, samt dankortterminaler. Du kommer til at være en del af den daglige drift, hvor der også skal ryddes op, sættes varer på plads og fyldes op i skabene.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du engagerer dig i dit arbejde og at du arbejder minimum 15 timer om ugen. Arbejdet vil være fordelt på halve og hele vagter, alt efter aftale. Du skal være nysgerrig på vin, gastronomi og professionel betjening, være smilende og have godt humør. Du skal være mødestabil og kunne holde hovedet koldt og arbejde fokuseret. Du skal have viljen til at skabe et godt arbejdsmiljø og være med til at skabe et stampublikum.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med stort fokus på personalemiljø og trivsel, hvor alle er en del af "familien". Vi tilbyder en god løn med mulighed for resultatbonus. Du får mulighed for at indgå i fast vagtplan, og bliver garanteret aftalte timeantal. Vi giver mulighed for at få tildelt ansvar, hvis du ønsker dette.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Alberte Neve - Ejer
Kontakt@rb2650.dk
Tlf.: 53862650

Addresse

Rebæk Brasserie & Bar
Kløverprisvej 92

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Søg stillingen