Fritidsjob søges til BaneGaarden

OM ARBEJDSPLADSEN

Vil du være en del af vores seje team på BaneGaarden?🌟 Vi leder efter nye kollegaer til vores iværksætterprojekt i Københavns grønne oase, der netop har vundet prisen ‘Byens Bedste Byrum’. Hvis du har passion for gastronomi, bæredygtighed og værtskab, er det måske dig, vi leder efter.🔭

OM JOBBET

Elevens arbejde

På BaneGaarden er der fart på alt det grønne og gode og vi glæder os til et forår og sommer med masser af glade gæster i byens grønne oase. Vi udvider vores madbods-koncept og er i fuld gang med opstarten af vores nye madboder, som ser dagens lys i foråret 2022. Vi søger nu personale til at bemande og arbejde i vores madboder, som kommer til at rumme mad fra nær og fjern, økologiske råvarer og sprød stemning – du kan glæde dig til sjove dage med madlavning, masser af kontakt med vores gæster og et dynamisk samspil med de mange andre kollegaer på BaneGaarden. Udover arbejde i madboderne, vil du fra tid til anden kunne få mulighed for at hjælpe til i andre dele af BaneGaarden, hvor der altid er gang i en masse sjove og spændende sager.

Forventninger til eleven

At du har mod på at bemande og blive oplært i vores madboder, der ”breder” sig over mange verdenskøkkener. Hvis du har erfaring fra køkkenarbejde og\/eller servicefaget, er det en fordel, men absolut ikke et must. Du skal trives godt i et travlt miljø, med mange glade gæster og sætter en ære i, at yde god og personlig service, selv i travle perioder.

VI TILBYDER

Et job hvor arbejdstiderne vil dække hele ugen og der vil både være aften-, dag samt weekendvagter, alt efter sæson. Stillingerne er både deltid- og fuldtidsstillinger, så det må du meget gerne anføre i din ansøgning hvad du søger. En spændende arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet. Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er på BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen. Ansøgningsfrist: 1. april – vi afholder samtaler og ansætter løbende derefter Send din ansøgning til job@banegaarden.com og skriv ‘madboder’ i emnefeltet

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Josefine Bentzon, ansvarlig for madboder og café
jb@banegaarden.com
Tlf.: 53503848

Addresse

BaneGaarden
Otto Busses Vej 45

Ansøgningsfrist:

01-04-2022

Søg stillingen