Fritidsjob søges til Blå Kors Danmark

OM ARBEJDSPLADSEN

Kunne du tænke dig at lave mad og samtidig gøre en forskel for udsatte børn og unge? Kort om Blå Kors sommerlejre Blå Kors Danmark arrangerer lejre i sommerferien (og juleferien) for børn og unge, som trænger til et pusterum. Vi giver børn og unge gode oplevelser, som kan give dem håb, livsmod, selvtillid, selvværd og følelsen af et fællesskab. Ferielejrene er for børn og unge fra familier med alkohol- og stofmisbrugsproblemer, fattigdom, psykisk sygdom og sociale udfordringer.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Blå Kors mangler lige nu frivillige som har lyst til at have ansvaret for køkkenet og madlavningen på vores sommerlejre. Du får ansvaret for køkkenet på en lejr og skal sammen med andre frivillige planlægge og lave måltiderne til alle deltagere og ledere på lejren. Køkkenet er lejrens hjerte, ingen mad, ingen lejr. Du får eget budget og ansvar for at planlægge menuen ud fra dette budget og tilpasset børn og unge som gerne skal forkæles med både mad og nærværende voksne.

Forventninger til eleven

Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at blive frivillig på lejren, men du skal have lyst til at give børn og unge fra udsatte hjem fantastiske sommerferieminder. Du bliver en del af et fedt lejrteamet, som I fællesskab giver børn og unge uforglemmelige oplevelser. Vi søger særligt frivillige til vores to lejre på Sjælland som afholdes fra d. 5.-9. juli (7-12 årige) på Skovbo Efterskole v. Ringsted og d. 3.-8. juli (13-18 årige) på Karise Efterskole. Derudover søger vi også frivillige til vores Fynslejr d. 4.-8. juli (7-12 årige) på Rågelund Efterskole, Odense.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig mulighed for at blive en del af et fedt lejrteam, som ønsker at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Du udbygger dit netværk. Du udvikler din faglige kunnen, samtidig med at du bliver bedre til at samarbejde med mennesker med forskellig baggrund. Derudover får du mulighed for at komme på kurser og tilegne dig viden om for eksempel konflikthåndtering, misbrugsadfærd og samtaleteknik. På frivilligkonferencen tilbydes der hvert år 10-15 forskellige seminarer med forskellige fagpersoner Jobbet er frivilligt og Blå Kors Danmark dækker alle udgifter, der er i forbindelse med lejren. Du skal blot give din tid og dit engagement.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Sandra Trampedach Junget, Projektleder for Blå Kors Ferielejre
stj@blaakors.dk
Tlf.: 61241460

Addresse

Blå Kors Danmark
Suensonsvej 1

Ansøgningsfrist:

15-06-2022

Søg stillingen