Fritidsjob søges til B&W Hospitality.dk

OM ARBEJDSPLADSEN

I B&W driver vi hospitality, og har arbejdet med service og gæsteoplevelser siden 1995, hvor vi åbnede vores første restaurant. Vi ved, hvor meget den bedste service betyder, og brænder for gode madoplevelser af høj kvalitet og for godt værtskab – og vores passion og erfaring fra restauranterne har vi taget med ind i vores kantiner og receptioner. Vores kantiner har minimum det økologiske spisemærke i bronze, og vi har nogle klare krav til maden og råvarernes kvalitet. Madoplevelsen er vigtig, men når vi går til frokost, handler det om mere end blot at blive mæt. Det handler om ny energi, gode oplevelser, en snak med kollegaen, sundhed og nydelse. Derfor er vores fokus på helheden! Maden er så meget mere end blot en fyldt tallerken – det er passion, nydelse, samvær, miljø og holdning. Det handler om det gode værtskab, nærvær og service i øjenhøjde Det gode værtskab handler for os om, at både vores gæster og ansatte altid skal føle sig velkomne og godt tilpas hos os. Som medarbejder hos B&W Hospitality ved alle, hvor meget god service betyder, og med fokus på gæsternes behov og forventninger gør de alt, hvad de kan, for at skabe den bedste gæsteoplevelse – hver dag.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Arbejdsbeskrivelser for et multibrugerhus på ca. 10.000 km2 blandt et af Københavns største. Der er mange forskellige arbejdsområder, og den eller de nye ansatte, vil få mulighed for at kunne hoppe rundt mellem de forskellige afdelinger og prøve kræfter med de forskellige arbejdsfunktioner i et travlt hus med masser af god energi. Kantine - Frokostordning for husets medlemmer - oprydning og klargøring af kantine område Konferencecenter - Opsætning af konference- og mødelokaler - Levering af forplejning til konference- og mødelokaler - Afrydning og oprydning af konference- og mødelokaler café - betjening af kunder i caféen - generelt købmandskab inkl. med opfyldning af vare - håndtering af caféens espressomaskine (café latte, cappuccino osv.) Reception - telefonpasning (call center) - sende pakker ud af huset via diverse kurer - posthåndtering - ad hoc receptionsopgaver. Kantine Køkken - være med til at lave mad til min. 500 personer om dagen - opretholdelse af EKP programmer samt rengøringsplaner Selskaber - opdækning - pyntning - servering - oprydning

Forventninger til eleven

Grundforløbet skal helst være overstået som minimum. Vi forventer en ekstrovert smilende kollega, som brænder for mere læring indenfor hospitality, service og værtskab. Du ønsker at blive en del af B&W Hospitality og indeholder de samme værdier som os. Vi forventer at du kan arbejde både tidligt om morgen eller sent om aftenen i forbindelse med enten en konference eller et selskab. du skal som minimum kunne tage 4-5 vagter om måneden, så du kan blive en del af teamet. Du er god til at holde hovedet koldt og jongler mellem en masse opgaver i vores travle hverdag.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en arbejdsplads med masser af forskellige arbejdsområder. Du syntes, at det er attraktivt at have muligheden for at berøre masser af forskellige arbejdsområder inden for hospitality, om det er i vores kantine, reception eller konference\/selskabscenter. At sætte praktik på den teori som du lærer på skolen. Løn efter kvalifikationer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mai Rosasco
mai@bogwhospitality.dk
Tlf.: 20938626

Addresse

B&W Hospitality.dk
Vesterbrogade 149, B&W Hospitality ApS

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen