Fritidsjob søges til CateringKbh // Madministeriet

OM ARBEJDSPLADSEN

I Madministeriet laver vi mad til selskaber: bryllupper, barnedåb, fødselsdage, etc., og leverer ligeledes til virksomhedsarrangementer. I sagens natur svinger antallet af bookinger meget, så i perioder har vi travlt, i andre ikke så meget.

OM JOBBET

Dit arbejde

Tilberedning af forskellige menuer, buffetter, reception, etc. Der er både varmt og koldt køkken, og vi tilbereder så det ser indbydende og imponerende ud.

Forventninger til ansøger

Vi har ikke specifikke krav til uddannelsen, men søger en omgængelig og ansvarlig person, som gør sit bedste hver dag for at holde køkkenets kvalitet. Noget af arbejdstiden er du alene i køkkenet, så du skal være selvkørende og kunne tage ansvar for dit arbejde og tidsforbrug, så maden står klar når chaufføren banker på døren. Det er nødvendigt at du taler dansk.

VI TILBYDER

Arbejdstiden ligger generelt på fredage og lørdage. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt garantere et fast antal timer, så det ville være oplagt til en person der ønsker at supplere sin normale indtægt med lidt ekstra weekend-arbejde. Vi tilbyder gode arbejdsforhold med god omgangstone med frihed under ansvar, og en god løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Roberto Hansen, køkkenchef
info@madministeriet.dk
Tlf.: 5284 2171

Addresse

CateringKbh \/\/ Madministeriet
Ejgårds Tværvej 16, 2920 Charlottenlund

Ansøgningsfrist:

30-04-2023

Søg stillingen