Fritidsjob søges til Gss copenhagen

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi bor nede i kødbyen , hvor vi laver ispinde og andre lækre søde sager. Alt er økologiske og alt er håndlavet . Så vi sætter råvarer og kvalitet meget højt. Vi får mange sjove opgaver fra forskellige virksomheder da vi customizer det som vores kunder gerne vil have. Vi elsker at lave is :)

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som ekspedient hos Kødbyens Is, er du med til at give vores gæster den bedste serviceoplevelse som gør, at de besøger os igen og igen. Det er derfor vigtigt, at du synes, at det er sjovt at have kontakt med vores mange gæster, kan lide at have travlt og kan få tempo på din betjening, uden at miste glimtet i øjet og smilet på læben. Til gengæld lover vi, at vi vil klæde dig godt på, så du får den bedste start på arbejdslivet hos os . Lønnen starter ved 130.-kr. i timen i starten. Ellers snakker vi om den.

Forventninger til eleven

• Er klar til at arbejde i påsken, pinsen og andre helligdage, da vi har mest travlt når andre holder fri • Er klar på at give den gas • Er klar på at arbejde ca. hver 3 weekend. • Er fleksibel, imødekommende, har en smittende energi og møder til tiden • Er udadvendt, serviceminded og altid har fokus på at give gæsterne den bedste oplevelse. Den ideelle kandidat til jobbet er fyldt 18år (eller derover) og kan arbejde min. 2 gange om ugen( gerne mere), herunder aftenvagter og der vil være vagter nogle weekender, da vi også har åben lørdag og søndag.

VI TILBYDER

Alle er velkomne hos Kødbyens Is og vi er en rummelig arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle. Vi tror på langvarige relationer via et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi passer på hinanden gennem klare rammer og ansvarsområder, og hver en medarbejder er uundværlig i Kødbyens Is

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Karsten Christoffersen
kontakt@koedbyensis.dk
Tlf.: 51516868

Addresse

Gss copenhagen
Flæske torvet 43

Ansøgningsfrist:

01-04-2023

Søg stillingen