Fritidsjob søges til Husted Vin - Events

OM ARBEJDSPLADSEN

Husted Vin afholder og deltager denne sommer i en række forskellige festivaler og event, f.eks. CopenHell & Festivelo der afholdes i forbindelse med Tour De France. I den forbindelse søger vi medarbejdere der kan være med til at gøre vores event til en fest for vores gæster.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du skal være klar på en alsidig arbejdsdag, hvor du er med til hjælpe hvor der er behov. Arbejder vil bestå i at serverer mad, vin og øl fra vores barer, lettere køkken arbejde på salgsstederne smat praktisk arbejde i forbindelse med opsætning og nedtagning af events.

Forventninger til eleven

Du er: - Struktureret og mødestabil. - Du har et glimt i øjet, er den gode fortæller og frem for alt brænder du for at give vores gæster en på opleveren. - Du kan det der med service og har prøvet det før. - Godt humør og en team spiller

VI TILBYDER

En sjov juni måned, sammen med en masse mennesker og god musik. Der kan søges både deltid og fuldtidsstillinger. Arbejdstiden er både dag, aften & weekend. Stillingen er tidsbegrænset fra 1. juni – 4. juli, med mulighed for forlængelse. Arbejdet er timelønnet, til en attraktiv timesats. Alle events foregår i Københavns området.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Torben Møistad
job@hoshusted.dk
Tlf.: 27820915

Addresse

Husted Vin - Events
Slagterboderne 1

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen