Fritidsjob søges til K.A. Catering & Grill ApS

OM ARBEJDSPLADSEN

K.A. Catering og Grill søger grillcatere til at grille til selskaber. Om os: Virksomheden er grundlagt i 2010 af vennerne Kristian og Andreas, hvor vi startede med en enkelt grill og en passion for at grille. Siden har vi leveret grillcatering til virksomheder og private. Vi har stor fokus på kvalitet og service. Maden er utrolig vigtig for en god fest og ofte det folk snakker om bagefter. Vi griller blandt andet til konfirmationer, barnedåb, bryllupper, fødselsdage, firmafester, DHL Stafetten mm. Vi skal være med til at skabe rammen om folks store dag og være med til at gøre den uforglemmelig. Det gør vi via høj kvalitet og mad i rigelige mængder samt at sørge for at yde den bedste service til kunden.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi forbereder og laver maden i vores industrikøkken og pakker det klar i køle- og varmekasser. Du vil blive en del af vores team på 8-10 grillcatere, som møder ind og pakker en bil med grill, bord, kul og remedier til at grille samt køle- og varmekasser og kører ud til kunden. Grillen stilles op og tændes. Når den er klar grilles kødet og tilbehøret, som er klar, serveres på buffet. Der er en del tid til at nyde det gode vejr og sørge for værter og gæster er glade. Når gæsterne har spist pakkes der sammen og køres retur til vores køkken, hvor der pakkes ud.

Forventninger til eleven

Du vil være med til at præge vores produkt og være virksomhedens ansigt udadtil. Vi forsøger hele tiden at forbedre os og der er vores medarbejderes erfaringer ude hos kunden et vigtigt element. Vi tilbyder en attraktiv løn og grundig oplæring inden du skal ud og lave selskaber selv. Du vil arbejde selvstændigt en stor del af tiden. Ved store selskaber tager to eller flere grillcatere ud sammen og griller og serverer maden. Om dig: - Du er udadvendt og har godt humør. - Du er meget serviceorienteret og sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse. - Du er mødestabil (folk skal have mad når de har bestilt os til at komme) - Du har kørekort B (til alm. bil). Det er ikke en forudsætning at du har erfaring inden for grillcatering eller fødevarebranchen. Vi sørger for relevant og grundig oplæring.

VI TILBYDER

Der er oftest vagter i weekenden i sommerhalvåret, men der kan også være selskaber i hverdagene. Mødetiderne og vagternes længde kan variere. Du får selv indflydelse på hvilke vagter du får. Lønnen er kr. 225 pr. time efter oplæring. Lønnen under oplæring er lidt lavere. Oplæringen kan variere men vil oftest slutte når du føler dig klar til at grille til dit eget selskab.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Andreas Packert Niebe
kontakt@kacatering.dk
Tlf.: 42401512

Addresse

K.A. Catering & Grill ApS
Møllelodden 4, 2791 Dragør

Ansøgningsfrist:

30-04-2022

Søg stillingen