Fritidsjob søges til Mad Synergi Drift Aps.

OM ARBEJDSPLADSEN

Mad Synergi Drift er en del af koncernen Mad Synergi, hvor vi varetager cateringdelen. Her har vi over 20 års erfaring i at afvikle selskaber og arrangementer fra 20 til 5000 mennesker. Vi leverer til privat- og firmaarrangementer, hvor intet arrangement er for stort eller småt og kan håndtere alt fra traditionel til økologisk, vegetarisk eller gluten- og laktosefri catering. Vi finder stor værdi og drivkraft i at skabe den optimale madoplevelse, der netop passer til det specifikke arrangement. Vi afvikler oftest selskaber i Pakhus 11 og Lokomotiv Værkstedet, men vi afvikler også arrangementer i fx Forum Arena og på virksomhedernes egen lokationer.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Når du er med til at afvikle arrangementer, vil du oftest være med fra start til slut. Dvs. at du får en masse god erfaring indenfor tjenerfaget. Der vil være alt fra opdækning, klargøring, servering, afrydning, oprydning og selvfølgelig med den gode service i højsæde, når gæsterne træder ind ad døren. Arbejdet er primært fredage og lørdage, men vi har også messer som afholdes i hverdagene. Dit arbejde vil bestå i at servere for gæsterne, men der vil tider også være mulighed\/brug for at du træder til i køkkenet og hjælper med at klargøre og anrette på tallerkner.

Forventninger til eleven

Hos Mad Synergi Drift forventer vi, at du sætter en ære i at yde en god og professionel service overfor alle vores gæster. Du skal være mødestabilitet, struktureret og ansvarsfuld i forhold til dit arbejde. Du skal kunne arbejde i et højt tempo, når der er brug for det og have et godt drive og initiativ til at får arrangementerne til at forløbe så let som muligt, for både gæster og kollegaerne. Det gode teamwork, har nemlig også en høj prioritering hos os.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et arbejde som du kan byde ind på, når det passer hos dig. Det er et arbejde, hvor man har mulighed for at udvikle sig, personligt samt fagligt. Du bliver en del af et godt team, som arbejder med hinanden og hvor stemningen er positiv og humøret er højt.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Helle, leder af Mad Synergi Drift eller Sabina, kontor Mad Synergi Drift
Helle@madsynergi.dk eller sabina@madsynergi.dk
Tlf.: 29901880 \/ 93875930

Addresse

Mad Synergi Drift Aps.
Orupgade 32B

Ansøgningsfrist:

31-12-2022

Søg stillingen