Fritidsjob søges til Madsynergi

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi - Madsynergi - skal drive to Restauranter på Roskilde festival – for festivalen her slut juni \/ start juli. - Vi søger både time ansatte og frivillige til både køkken og restaurant \/ kundehåndtering.

OM JOBBET

Elevens arbejde

FRIVILLIGE TIL ROSKILDE SØGES: - og timeløns ansatte Roskildes store 50 års jubilæumsfestival står for døren og med 2 års pause, bliver de en kæmpe fest. Mad Synergi søger frivillige til vores restaurant backstage og på pladsen. Send mail til sabina@madsynergi.dk Eller ring for mere info til Jens på 4094 9030 Du får: Adgang til festivalen fra lørdag til lørdag Mad, drikke og kæmpe god stemning på vagterne 2 x 12 timers vagt mellem tirsdag og lørdag Mulighed for at være sammen med vennerne på vagterne, hvis I er flere frivillige hos os Vi ønsker: Hjælp til servering i restauranterne Hjælp med div køkkenopgaver Restauranten Artist, ligger backstage. Her er en helt særlig stemning og altid mulighed for at møde spændende mennesker. Restauranten Food now, ligger på festivalpladsen og er en gourmetrestaurant på højt niveau i samarbejde med Amass.

Forventninger til eleven

At du kommer med godt humør og god energi, og synes det kunne være sjovt at være en del af RF22

VI TILBYDER

som beskrevet ovenfor.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Sabina - koordinator
sabina@madsynergi.dk
Tlf.: 4094 9030

Addresse

Madsynergi
Madsynergi - på Roskilde Festival

Ansøgningsfrist:

15-06-2022

Søg stillingen