Fritidsjob søges til Restaurant Claras

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er en hyggelig restaurant der serverer klassisk dansk mad, med plads til 122 gæster samt en dejlig udeterrasse. Hos Restaurant Claras anvender vi kun friske råvarer i vores retter, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten – vi har noget for enhver smag, både til de voksne, til de små og til vegetaren. Vi serverer alt lige fra lækkert smørrebrød i forskellige varianter til traditionelle danske retter. Vi mener at god mad skal serveres i hyggelige omgivelser. Derfor har vi sat stort fokus på, at maden, servicen og atmosfæren går op i en højere enhed.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Tjener søges Har du sabbatår, eller bare brug for et sommerjob, er dette måske noget for dig! Til vores dejlige arbejdsplads søger vi dig som er engageret og kan yde personligt og professionelt værtskab, også når her er allermest travlt.

Forventninger til eleven

Det er vigtigt for os: At du er en teamplayer, kan samarbejde med de øvrige i teamet At du er engageret og passioneret At du kan starte hurtigst muligt

VI TILBYDER

Vi sørger for at du får: • En arbejdsplads hvor et godt arbejdsmiljø med en god tone og stemning blandt de ansatte bliver prioriteret højt • En arbejdsplads hvor vi har det hyggeligt med hinanden og gæsterne

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Katrine Lord, Ejer
claras.bogholderi@gmail.com
Tlf.: 36410465

Addresse

Restaurant Claras
Rødovre Centrum 252, 2610 Rødovre

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen