Fritidsjob søges til Saito CPH

OM ARBEJDSPLADSEN

Saito CPH er et ambitiøst og bæredygtigt køkken der kombinerer japanske traditioner og danske råvarer. Udover at tilbyde madlavningskurser, catering, undervisning og private dining er Saito en del af madiværksætter fællesskabet Kitchen Collective, der tilbyder delekøkken til udvikling, og events. Saito CPH starter et spændende samarbejde med Banegaarden, hvor vi vil stå for en madbod, der serverer temaki sushi med fokus på gode økologiske råvarer og årstidernes grøntsager samlet i autentiske og smagfulde serveringer. Vi søger personale til vores madbod og de primære arbejdsopgaver vil bestå af opbakning, produktion og anretning, samt kundekontakt. Arbejdet vil også løbende inkludere afvikling af en masse fede events, som fx. langbordsmiddage og workshops i Banegaardens smukke grønne omgivelser. Opstart forventes i i slut juli. Pt er der kun åbent i weekenden, men fra slutning af juni vil der være åbent alle ugens dage. Åbningstiderne er som udgangspunkt fra kl. 12.00-20.00. Udover vores madbod på Banegaarden, og vores events inden i Kitchen Collective, skal Saito også afsted på både Heartland Festival og Sakura Festival, hvor der også vil være rig mulighed for at komme med.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Arbejdet vil primært bestå af opbakning, produktion og anretning, samt kundekontakt. Fra tid til anden, vil der også være mulighed for at være med til at afvikle events, både på Banegaarden og inde i Kitchen Collective, der ligger i Kødbyen.

Forventninger til eleven

Tidligere køkkenerfaring er et krav, men udover dette sørger vi bredt - hvis du har hænderne og hovedet skruet godt på, og har interesse for at lære, vil du passe perfekt ind på vores hold.

VI TILBYDER

Vi tilbyder muligheden for at indgå i et lille nystartet hold af passionerede madfolk, hvor der vil være gode rammer for at lære en masse om japansk madlavning, dansk tang og madiværksætteri. Vi sætter desuden et stort fokus på at være en god arbejdsplads, hvor vi derfor først og fremmest sørger de rette personligheder, der nyder at være en del af holdet, fremfor folk der allerede besidder et prædefineret sæt evner.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Takashi Saito, indehaver.
info@saito.dk
Tlf.: 50950829

Addresse

Saito CPH
Otto Busses Vej 45

Ansøgningsfrist:

15-07-2022

Søg stillingen