Fritidsjob søges til Strandgården

OM ARBEJDSPLADSEN

Cafe´SommerSild ligger på Skarø i det Sydfynske Øhav. Du kommer med færge fra Svendborg til øen på 35 min. Cafe´ SommerSild er en del af Strandgården. Her bor Gitte og Kristian og om sommeren alle medarbejdere i sommerteamet. På Strandgården yder vi naturpleje med får, driver teltplads og shelterplads og udlejer to hytter. Vi er et lille iværksætterforetagende, hvor opgaverne spænder vidt - og hvor der kan være kort fra tanke til handling! Vi producerer vores eget økologiske lammekød og udvikler Charcuteri fra kødet på Gutefår. Spisestedets "Produktionsapparat" er en røgeovn, en stor åben bål-grill, udendørs brændefyret pizzaovn og et moderne industrikøkken i en stor mobil køkkentrailer. Egen urtehave. Vi høster urter på stranden 200 meter væk. Den tilstødende vognport er betjeningsdelen. Den udgør vores cocktail-bar samt betjening af "koldjomfru" mm. Fra maj til ultimo september afholdes selskaber, guidearrangementer og events. Fra 27. juni til 14. august er der tillige drop-in fra kl. 09.00-21.00. Køkkenet lukker kl. 20.00 Morgenmaden betjenes af cafémedarbejdere Der er udeservering og et stort indendørslokale med plads til 90 gæster. Vi portionsanretter og laver buffeter og frokost-æsker to go. Vi er godkendt til gårdbutik. Vi kæder madoplevelse sammen med ø-oplevelser\/aktiviteter

OM JOBBET

Dit arbejde

Du er med til at kokkerere til events, selskaber og drop ind. Du er med til at bestemme dagen menu.

Forventninger til ansøger

Har lyst til at være en del af et køkkenteam, hvor der arbejdes i meget uforudsigelige rammer mht. gæste antal. Vi er afhængig af vind og vejr. Du tænker at Outdoor Cooking er en sjov udfordring, når der skal laves mad til mange gæster. Du tænker sæsonens råvarer ind i menuerne. At du kan arbejde med hjemmelavet mad og med friske råvarer. Har lyst til at tale med gæsterne om maden. Har lyst til at bage brød. At du kan anrette en tallerken eller buffet på sommerlig vis. Vil hjælpe med bæredygtige tiltag i virksomheden. F.eks. undgå madspild. Og kan du noget med fisk;- så lærer vi gerne nyt fra dig.

VI TILBYDER

• En afvekslende hverdag på en lille sydfynsk ø, hvor der er højt til himlen. • Et entreprenant miljø • "Røg i øjnene" fra bål, grill, stensovnspizza og røgeri • Fællesskab for en sommersæson • Samarbejde og sparring og læring • Fuldtidsjob med mulighed for at arbejde i moduler. • Fri logi En kærlig køkkentone; også når der er travle perioder.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Gitte Loftlund - cafe´ansvarlig
gitte@sommersild.dk
Tlf.: 50407481

Addresse

Strandgården
Skarø Brovej 7

Ansøgningsfrist:

15-04-2023

Søg stillingen