Kok søges til CateringKbh // Duften af Mad

OM ARBEJDSPLADSEN

I Duften af Mad laver vi mad til plejehjem og her taler vi om det traditionelle danske køkken. Vi laver pålægsanretninger til frokost og varm mad til aften, samt forretter og desserter.

OM JOBBET

Dit arbejde

Maden vi tilbereder er traditionelt dansk køkken, så det er vigtigt at du både kan lave frikadeller, stuvet hvidkål og brun sovs. Du vil være ansvarlig for madens tilberedning. En del af arbejdstiden er du alene i køkkenet, så du skal være selvkørende og kunne tage ansvar for dit arbejde og tidsforbrug, så du kan levere maden til tiden. I starten er du ikke alene i køkkenet, og der vil altid være en i nærheden som du kan få fat i hvis det er nødvendigt.

Forventninger til ansøger

Vi har ikke specifikke krav til ansøger, men søger en omgængelig og ansvarlig person, som gør sit bedste hver dag for at holde køkkenets kvalitet. Det er nødvendigt at du taler dansk.

VI TILBYDER

Fuldtidsstilling, man-fre 8-16. Vi tilbyder gode arbejdsforhold med god omgangstone med frihed under ansvar, og en god løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kim Kops, køkkenchef
kim@duftenafmad.dk
Tlf.: 5149 2171

Addresse

CateringKbh \/\/ Duften af Mad
Ejgårds Tværvej 16, 2920 Charlottenlund

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen