Kok søges til Den Danske Ambassade i London

OM ARBEJDSPLADSEN

Den danske ambassade i London søger en ny kok. Vi er en af Danmarks største ambassader i udlandet med 55 ansatte og mange årlige events, receptioner, middage og frokoster for vigtige samarbejdspartnere i UK og danske politiske og kongelige delegationer. Det er en spændende arbejdsplads i en af verdens mest multikulturelle byer!

OM JOBBET

Elevens arbejde

Kokken vil være ansvarlig for at levere innovativ ”fine dining” af høj kvalitet til events i ambassadørens residens samt at tilberede sunde måltider til ambassadens personale frokost ordning. Fokus på økologi og bæredygtig madlavning er vigtigt. Kokken vil ydermere bære ansvaret for at planlægge menuer, bestille ingredienser, holde overblik over forbrug til diverse events samt afregne udgifter.

Forventninger til eleven

Den ideelle kandidat: • har erfaring med alle dele af processen lige fra menu planlægning, til varebestilling, tilberedelse og anretning • er passioneret omkring at skabe ”fine dining” oplevelser • har kendskab til det nordiske og danske køkken • er fleksibel med hensyn til arbejdstider på hverdage idet de fleste events falder morgen, middag eller til aften - til gengæld er næsten alle weekender fri • er bevidst om hygiejne og madspild • kan håndtere ændringer med kort varsel og har en positiv ”can-do” attitude • er pålidelig, velstruktureret, robust og har evnen til at prioritere bade tid og opgaver • kan tale og skrive engelsk og\/eller dansk

VI TILBYDER

Vi tilbyder: • en selvstændig stilling på en ambitiøs dansk arbejdsplads der er karakteriseret af god atmosfære i en af verdens mest dynamiske og spændende storbyer • en arbejdsplads der har spændende travle dage, men også generelt fokus på work-life balance • opmuntring og plads til at vokse med egne idéer • et stærkt team af kollegaer der alle deler målet om at levere professionelle, enestående og mindeværdige oplevelser for ambassadens gæster • muligheden for at tilberede mad i et moderne køkken for en bred vifte af interessante gæster i unikke omgivelser Ansættelsesforhold: Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge fordelt på varierende arbejdstider. Lønpakken indeholder fri lejlighed på ca. 50m2 på ambassadens område i det fashionable Knightsbridge, inklusive Wi-Fi og forbrug. Lønnen er netto britisk skat for danske statsborgere og svarer til ca. £1400 per måned udbetalt. Du vil være en del af ambassadens pensionsordning og blive tildelt 25 betalte feriedage om året. Alt efter kvalifikationer kan der potentielt forhandles tillæg til lønnen. Ansættelsen forudsættes af at du bliver sikkerhedsgodkendt af danske myndigheder før ansættelse og at der søges britisk arbejdsvisum, såfremt dette er relevant for din situation. Omkostninger der relaterer til opfyldelsen af Tier 5 UK visa bæres af medarbejderen (for en person koster dette ca. £1500 for en 2-årig periode). Ansøgnings- og ansættelse proces: Motiveret ansøgning og CV skal være ambassaden i hænde senest søndag den 22. maj 2022. Ansøgningen skal sendes på email til lonamb@um.dk med følgende tekst i emnefeltet: Ansøgning – Kok – NAVN. Udvalgte kandidater bliver inviteret til samtale på ambassaden i London, men virtuelt interview er også en mulighed. For yderligere information om stillingen kontakt venligst ambassadørens sekretær Rikke Huque-Iversen på +44 (0)207 333 0202 (rikive@um.dk) eller administrationschef Jens-Jacob Simonsen on +44 (0)778 9740153 (jensim@um.dk) Om os I den danske udenrigstjeneste ønsker vi at promovere lighed og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede kandidater uanfægtet alder, køn, religion eller etnicitet til at søge stillingen. Du kan læse mere om os på ambassadens hjemmeside og på Udenrigsministeriet hjemmeside.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Rikke Huque-Iversen, sekretær til ambassadøren
rikive@um.dk
Tlf.: 07584 436443

Addresse

Den Danske Ambassade i London
55 Sloane Street

Ansøgningsfrist:

22-05-2022

Søg stillingen