Kok søges til Hareskovens Lilleskole

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er en LIlleskole, der har en madordning, hvor to kokke laver mad (frokost) til ca. 300 børn og voksne hver dag. Der ud over laver de formiddagsmad til børnene og mad til diverse arrangementer. Madordningen skal tilbyde vores børn og medarbejdere sund, spændende, afvekslende og velsmagende frokost, samt et pædagogisk fællesskab at nyde maden i. Udover frokost står køkkenet for at lave formiddagsbrød eller frugt til alle børnene, samt let mad til møder og arrangementer på skolen. Madordningen følger skolens årshjul, hvilket betyder, at der ikke skal laves mad i skoleferierne, men at der i de åbne ferieuger i forbindelse med sommerferien i stedet arbejdes med pædagogiske opgaver. Udover frokost står køkkenet for at lave formiddagsbrød eller frugt til alle børnene, samt let mad til møder og arrangementer på skolen. Madordningen følger skolens årshjul, hvilket betyder, at der ikke skal laves mad i skoleferierne, men at der i de åbne ferieuger i forbindelse med sommerferien i stedet arbejdes med pædagogiske opgaver. Udover frokost står køkkenet for at lave formiddagsbrød eller frugt til alle børnene, samt let mad til møder og arrangementer på skolen. Madordningen følger skolens årshjul, hvilket betyder, at der ikke skal laves mad i skoleferierne, men at der i de åbne ferieuger i forbindelse med sommerferien i stedet arbejdes med pædagogiske opgaver.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til i fællesskab med en kollega at lave madplaner, bestille vare, lave mad og holde hygiejnen i køkkenet. Der ud over bliver en en vigtig del af skolens dejlige og afvekslende hverdag, så du får nogle imødekommende og sjove kolleger samt 270 børn der meget gerne vil tale med dig og høre mere om maden.

Forventninger til eleven

• Bliver du i godt humør af at lave mad? • Er du uddannet til at lave mad? • Giver det dig energi at være omgivet af små og store børn, der ikke altid husker at hente maden og komme retur med opvasken? • Har du gode pædagogiske evner og kan møde børn positivt og anerkendende også selvom det er travlt? • Trives du med en aktiv hverdag, hvor du arbejder hårdt fysisk? • Har du mod på at inddrage børnene i madlavningen og menuplanlægningen? • Bliver du begejstret ved tanken om at tage med på en uges lejrskole, hvor du sammen din køkkenkollega og forældre laver mad til 200 børn og voksne? • Kan du styre økonomien, følge madordningens budget, lave gode indkøbsaftaler? Kan du nikke ja til at alt det– så er det måske dig, som vi leder efter.

VI TILBYDER

På Hareskovens Lilleskole er det gode børneliv i centrum. Vores mål er at sende tillidsfulde og idérige elever med mod på livet og en rygsæk fuld af faglige, musisk\/kreative og sociale kompetencer videre efter endt skolegang. Det er en værdi for skolen at have et tæt samarbejde mellem skole og hjem. Skolen har mange traditioner bl.a. lejrskoler, karneval i København, årlige teaterprojekter, loppemarkedsfest, åben børnegennemgang og meget andet, der skaber et helt særligt fællesskab imellem børn, forældre og medarbejdere.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mikkel Koudal, viceskoleleder
mik@hareskovenslilleskole.dk
Tlf.: 60 95 75 79

Addresse

Hareskovens Lilleskole
Skovbovænget 124

Ansøgningsfrist:

23-06-2022

Søg stillingen