Kok søges til Isoteket

OM ARBEJDSPLADSEN

Vil du lave fantastisk gelato? Isoteket udvider igen og søger ismagere (fuldtid og deltid) i vores nye køkken på Stefansgade, Kbh. N. God løn og godt arbejdsklima. Isoteket er en økologisk gelatobar. Vi holder til på hyggelige Stefansgade på Nørrebro, hvor vi har lavet nyt produktionskøkken, samt på Bopa Plads på Østerbro og ved Søerne. Vi laver kompromisløs og intens gelato. Nye smagssammensætninger, 100 % økologi og tonsvis af passion. Testvinder i Berlingske Tidende  ****** ”Is i verdensklasse” … ”måske landets bedste isbar”. ”En af verdens bedste isbarer”- Børsen. Fremhævet i avisen The Guardian som et af Europas 20 bedste issteder. "Ismirakel på Østerbro” … "Isoteket serverer enkle, modige og vanvittigt vellykkede is,” skrev Politiken og gav 5 STORE hjerter.

OM JOBBET

Dit arbejde

Du skal hjælpe med at lave vores fantastiske gelato.

Forventninger til ansøger

Du får masser af ansvar i et lille velfungerende køkken med fokus på detaljen og de gode råvarer. Vi leder efter dig, som: • går kompromisløst efter det højeste niveau. • er ansvarsfuld og trives med travlhed. • er seriøs og 100% mødestabil.

VI TILBYDER

Fleksible mødetider efter aftale. Fuld oplæring i gelatofremstilling. God stemning og søde kolleger. Start o. 1. april-1.maj 2023.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jeppe Villadsen, dir. og ismager
hej@isoteket.dk
Tlf.: 26279674

Addresse

Isoteket
Stefansgade 15, st. th.

Ansøgningsfrist:

01-04-2023

Søg stillingen