Kok søges til Jespers Torvekøkken

OM ARBEJDSPLADSEN

I Jespers Torvekøkken er vi ca. 280 kollegaer, som dagligt serverer frokostoplevelser til; 8000 glade gæster i mange forskellige virksomheder over hele landet, ca.15.000 nyder fantastiske måltidsoplevelser i vores 55 kantiner. Derudover leverer og afvikler vi årligt mere end 100.000 kuverter skræddersyede arrangements- og eventløsninger til virksomheder, samt private selskaber. Vi arbejder ud fra en klart defineret madtråd, med fokus på at lave mad fra bunden, med friske sæsonbetonede råvarer. Dette sikrer, at vores mission om, at lave ærlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vi har en ambitiøs og proaktiv holdning til bæredygtighed i hele organisationen. Vores madhuse er bygget på bæredygtige principper, hvor vi kontinuerligt arbejder med reduktion af madspild, udelukkende køber vindenergi, gartneri i kælderen, genanvender alt vores organiske materiale og sørger for et godt arbejdsmiljø. Vi har højt fokus på udvikling, bl.a. via vores interne uddannelsesprogram ”Næring til hjernen”. Her dyrker vi de innovative og grønne tendenser i madverdenen, således at vi udfordrer både os selv og vores kunder - sammen med dem fejrer vi vores succeser og derigennem skaber vi høj arbejdsglæde og motivation. Vi er faglig stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder den bedste madoplevelse.

OM JOBBET

Dit arbejde

Vi udvider vores selskabsafdeling i Jespers Torvekøkken og leder efter en dygtig og ansvarsfuld kok med interesse for det vegetariske køkken, som brænder for sit fag og er klar til at give den gas i en voksende selskabsforretning. Du vil dagligt arbejde i vores selskabskøkken, hvor vi producerer og leverer selskabsmad til virksomheder og private selskaber. Du vil indgå i et køkkenteam, som alle referer ind til køkkenchefen

Forventninger til ansøger

• Du har et stort drive og er ivrig for at udvikle dig som kok
• Du har interesse i både det salte og søde køkken
• Du er klar til at arbejde fokuseret og effektivt
• Du er struktureret og kan holde overblikket over mange bestillinger og kunder.
• God til at holde flere bolde i luften på samme tid
• Kreativ og nysgerrig på de nyeste madtendenser
• Du er fleksibel, da der vil forekomme aften og weekendarbejde

VI TILBYDER

• Et job i en veletableret virksomhed, der vækster og udvikler sig hele tiden
• Mulighed for at sætte dit eget præg på vores selskabsafdeling, som er beliggende på Brøndby Stadion
• Personlig udvikling i form af uddannelse og træning
• Gode kolleger og gode arbejdsvilkår

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Thomas Thorius
ansoegning2050@torvekoekken.dk
Tlf.: 2398 6485

Addresse

Jespers Torvekøkken
Brøndby Stadion 28C

Ansøgningsfrist:

31-08-2022

Søg stillingen