Kok søges til Klub

OM ARBEJDSPLADSEN

Klub er forsamlingshus for mennesker, som vil sætte positivt forandrende aftryk i verden. Vi er en medlemsklub med omkring 300 mennesker fra mange forskellige fag, generationer og positioner. Klub er åben for andre end medlemmer, når det handler om særlige arrangementer. Især er der rift om vores mødelokaler og festsal. Og man kan ikke ligge mere centralt end Klub gør, når man skal invitere forretningsforbindelser eller fagfæller. Lige ved siden af regionaltog, S-tog og metro ved Nørreport. Vi har lokaler til de små møder, de mellemstore og til den helt store konference. Vi er skarpe på at tage folk i hånden fra kantstenen, og vi sørger altid for ekstraordinært værtskab.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du får en spændende hverdag. Både bestående af produktion samt udvikling af køkkenet i samarbejde med vores køkkenchef.

Forventninger til eleven

Vi søger en ungkok med stort engagement og varm energi. Du er desuden god til at holde overblikket, komme med nye ideer og klar på at hjælpe dine kollegaer.

VI TILBYDER

Vi tilbyder attraktive arbejdstider. Klub er åben mandag til fredag 08 - 18, så dine arbejdstider ligger umiddelbart i hverdagene og i dagstimerne. Somme tider holder vi større arrangementer, middage og vinsmagninger, hvor vi også håber at have dig med. Vi tilbyder en arbejdsplads på 1300kvm lige ved Nørreport Station, en flad struktur og nære relationer. Vi har nemlig et stærkt fællesskab, hvor trivsel og sociale aktiviteter prioriteres.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Daglig leder, Mathias Thomassen
mathias@klub.io
Tlf.: 27855970

Addresse

Klub
Linnésgade 25
København K

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Søg stillingen