Kok søges til Krabbesholm Højskole

OM ARBEJDSPLADSEN

Krabbesholm Højskole er en højskole for arkitektur, kunst, design og grafisk design. Vi har 122 elever og er en kreativ og levende arbejdsplads i de skønneste omgivelser. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er velindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden.

OM JOBBET

Dit arbejde

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder, vores kokke, økonoma, slagter og ernæringsassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem – også om andre ting end mad. Faglige og personlige kompetencer vægtes lige højt i vores køkken. Man arbejder både i varmt, koldt og bagning. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der starter om eftermiddagen og slutter ca. kl. 19.30.

Forventninger til ansøger

Dine kvalifikationer: Du er uddannet kok, gastronom eller ernæringsassistent. Du har en særlig evne til og interesse i at bruge sæsonens grøntsager og urter til at skabe sunde, velsmagende retter. Du kombinerer smag, duft, tekstur, farve og udseende, så maden taler til vores sanser. Du vil gerne bringe dine egne idéer til bordet og kan lide at arbejde tæt sammen med dine fantastiske kolleger. Du ønsker at give unge voksne et sundt forhold til mad. Du er glad, udadvendt, imødekommende, serviceminded og selvstændig.

VI TILBYDER

Vi kan tilbyde: Plads til at udfolde dig kulinarisk. Et køkken med et godt og positivt arbejdsmiljø. Et levende fællesskab med både kolleger og studerende. Hvis du kommer langvejs fra, kan der stilles en beskeden bolig til rådighed på skolen.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

konstitueret køkkenleder Tove Mikkelsen
koekkenet@krabbesholm.dk
Tlf.: 4160 2386

Addresse

Krabbesholm Højskole
Krabbesholm Alle

Ansøgningsfrist:

13-06-2022

Søg stillingen