Kok søges til Phoenix Copenhagen

OM ARBEJDSPLADSEN

Kunne du tænke dig at være en del af et team, som arbejder ambitiøst med kvalitet og råvarer, og som har lyst til at gøre en forskel? Endda på et hotel, som rummer historier tilbage fra 1700-tallet og har dannet rammen om storslåede oplevelser for gæster fra hele verden. Vi søger lige nu en faglært kok til en fast stilling på Phoenix Copenhagen. Phoenix Copenhagen er vores 4-stjernede hotel, som er centralt placeret i København og inkluderer 213 værelser, konferencefaciliteter op til 110 personer og et stort køkken, hvorfra vi sikrer morgenmad, frokost og middage til hotellets gæster, såvel som til vores konferencegæster. I hotellets engelskinspirerede restaurant og bar - Murdoch\'s Books & Ale serverer vi velsmagende bistromad.

OM JOBBET

Dit arbejde

Udvikling af menuer, tilberedning af lækre råvarer, service, oplæring af elever og meget mere… Grundlæggende handler dit job om at værne om håndarbejdet, lave lækker mad og sammen med dine kollegaer, sikre gode oplevelser og glade gæster. Dine primære arbejdsopgaver inkluderer bl.a.: - udvikling af menuer – og generelt komme med nye idéer - klargøre og forberede til service - tilberede og anrette – både a la carte- og konferenceserveringer - oplæring af elever – som en vigtig del af vores mentorordning

Forventninger til ansøger

Faglært kok med højt humør og lyst til samarbejde Vi søger dig, som har: - en kokkeuddannelse med i bagagen - stort overblik og kan holdet hovedet koldt, når det går stærkt - evnen til at tage tingene med et smil - lyst til at skabe resultater gennem samarbejde – både med køkkenet og tjenerne - evnen til at tale engelsk med de andre kokke og tjenere.

VI TILBYDER

I Arp-Hansen Hotel Group er nøgleordene nærvær, samarbejde og fællesskab. Her tænker og handler vi som ét hold. Du får lov til at udfolde og udvikle dine egne kompetencer, samtidigt med at du spiller dine kolleger gode – ved at dele din viden og ved at samarbejde med godt humør, selvom der er travlt.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Michael Wiuff Pedersen, Køkkenchef
m.w.pedersen@arp-hansen.dk
Tlf.: 23840335

Addresse

Phoenix Copenhagen
Bredgade 37, 1260 København K

Ansøgningsfrist:

07-08-2022

Søg stillingen