Kok søges til Restaurant Colosseum i Sønderborg

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er en klassisk dansk ala carte restaurant med et lille twist. Vi laver alt fra bunden, med de friskeste råvarer. Vores menu består af alt fra det sønderjyske køkken, lige fra super lækkert smørrebrød til wiener schnitzel, stegt flæsk og Kong Frederiks livret, som er vores signatur ret. Vi arbejder med helt lokale råvarer fra lokale landmænd og avler. Vi ligger i Sønderborg på en af Danmarks smukkeste havne og vi består af et dynamisk ungt team med højt humør. Vi mangler i alt 3 kokke og 5 tjenere. Restaurant Colosseum er et kendt og anerkendt sted som har eksisteret i Sønderborg i mere end 100 år. Vi er den førende restaurant når det kommer til det sønderjyske køkken i Sønderborg, og det er her lokale samt turister kommer når de skal have smagen af sønderjysk kultur. Vi har overtaget restauranten for et år siden. Vi er alle yderst professionelle og stolte af det vi laver. Har du lyst til et sønderjysk eventyr i 4,5, 6 måneder eller mere, hvor du kan køre det fedeste a´la carte ryk, samt tjene en god sjat penge? Så er vi det helt oplagte sted!

OM JOBBET

Dit arbejde

1) klargøring af smørrebrøds kortet. Forskellige salater, sild, mayonnaiser, pålæg, rugbrød osv. 2) klargøring af det varme køkken. Saucer, kød, fisk og grønt 3) Ala carte på både anretning og varmt station. 4) Rengøring??? kun efter dig selv imens du arbejder. Om aftenen har vi et rengørings hold som kommer efter hver endt service.

Forventninger til ansøger

Du er stolt af dit fag, Elsker at lave tingene fra bunden, Kan finde ud af at holde dig til opskrifter. Har erfaring med ala carte.

VI TILBYDER

1) VI STILLER BOLIG TIL RÅDIGHED 2) EN GOD LØN 4) DU FÅR ET KÆMPE FRADRAG NÅR DU KOMMER FRA KBH. SÅ NÆSTEN HELE DIN LØN VIL BLIVE UDBETALT 4) GODE MEARBEJDER FORDELE 5) FANTASTISK ENERGISK OG SJOVT TEAM AT BLIVE EN DEL AF

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Anne Mette, Restaurantchef
anne@restaurant-colosseum.dk
Tlf.: 53665312

Addresse

Restaurant Colosseum
Sønder Havnegde 24

Ansøgningsfrist:

30-07-2023

Søg stillingen