Kok søges til Skinetworks

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er et Dansk team i en Dansk\/Østrigsk virksomhed, der driver 9 hoteller i de Østrigske Alper i vinterhalvåret. Langt størstedelen af personalet er fra Danmark og vi driver selv alle afkroge af vores hoteller. På vores hoteller serveres der hver dag en stor morgenbuffet samt en 3-retters menu om aftenen. Aftenmenuen bærer præg af, at en stor del af vores køkkenpersonale og gæster er danske. Menuen er fastlagt for hele sæsonen og sætter derfor krav til nøje planlægning.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Jobbet består først og fremmest i at levere en 3-retters menu til vores gæster 6 dage i ugen. Derudover skal der forberedes diverse elementer til morgenmadsbuffeten, så morgenmadspersonalet er klar til at servere for gæsterne. Den 3-retters menu der skal laves, er givet på forhånd, så noget af det vigtigste er at kunne sætte sig ind i menu og opskrifter, for derefter at planlægge sin tid på bedst mulig vis. - En arbejdsuge er 42 timer og 6 dage - En arbejdsdag er typisk 14-21 - Lagerstyring - Varebestilling

Forventninger til eleven

Vi forventer: - at du er struktureret og kan arbejde effektivt - at du kan stå på egne ben og tage ansvar for egne såvel som andres opgaver i køkkenet - at du har forståelse for god service og serverer og præsenterer gerne maden for gæsterne. - at du har dine holdninger til rengøring\/egenkontrol og tager dette seriøst

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig et spændende og varieret arbejde med gode forhold, hvor du, i samarbejde med din hotelmanager, køkkenchef og resten af teamet på hotellet, får ansvaret for at gøre de forventningsfulde gæster glade. Derudover venter uforglemmelige oplevelser, nye venskaber, fællesskab med dit team, udfordringer og Europas bedste skiløb på dig. Alt i alt sætter vi rammerne for, at du kan få en fantastisk skisæson med en god balance mellem hårdt arbejde og fantastiske oplevelser. Vi sørger for indlogering, forplejning og arbejdsuniform.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Casper Schultz, F&B Manager
cs@skinetworks.com
Tlf.: 81408838

Addresse

Skinetworks
Tøndergade 14

Ansøgningsfrist:

04-11-2022

Søg stillingen