Kok søges til SMØR & BRØD

OM ARBEJDSPLADSEN

Kreativ og nytænkende Smørrebrøds butik, med både frokost ordning, dagens retter, privat-dning og større events. Vi er en lille virksomhed med passioneret og dedikeret personale, som brænder for RIGTIG godt smørebrød, FANTASTSIK mad og service.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi bevæger os bredt omkring i landet, da vi ofte også bliver hyret til catering, privat dining, mm. De foruden har vi flere større virksomheder tilknyttet vores frokostordning. Vi er 70% økologiske, og råvarer, kvalitet, finesse og akkuratesse er vores nøgleord i dagligdagen. Og du vil blive en del af det hele. VI SØGER FAGLÆRT KOK

Forventninger til eleven

Vores forventninger til dig, er at du kan dit fag, måske har du ikke alt på rygraden endnu, men det har vores kokke, og de elker at lære fra sig, vi er et team og vi spiller alle sammen.

VI TILBYDER

Vi tilbyder faglært kok 185kr i timen, arbejstider er fra 07.00 til 15 og frs 11 til 19, der vil være weekend arbejde 1 gang i måneden.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Laila Celikkol
smorogbrodaps@gmail.com
Tlf.: 60194702

Addresse

SMØR & BRØD
Cityringen 4, Stadernes madmarked City2

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Søg stillingen