Kok søges til Tisvilde Bistro

OM ARBEJDSPLADSEN

Tisvilde Bistro i smukke Tisvilde – Et drys Mallorca, lidt nordisk coolness og masser af kærlighed… Tisvilde Bistro har stort fokus på hygge, kærlige rammer, samt kombinationen af restaurant, intimkoncerter og kulturelle arrangementer. Familier, venner og alle andre som nyder at blive forkælet med god mad, dejlig vin og fantastisk service er vores gæster! Vi har taget udgangspunkt i bistroretter i den moderne ende, stærkt funderet i klassiske danske og franske traditioner. Vores koncept er enkelt og ærligt med fokus på sæsonens friske råvarer. Herudover byder vi dagens husmandskost, som f.eks. stegt flæsk eller wienerschnitzel. Tisvilde Bistro i Tisvilde byder hele sommeren alle velkommen til uformel og festlig stemning. Vores ærlige køkken understreger vores ønske om at give vores gæster mulighed for at slappe af og sænke skuldrene. Vores store terrasse byder på hyggelige og intime koncerter, med de bedste danske artister og DJ’s.

OM JOBBET

Dit arbejde

Er man til solskin, livemusik og skønne skaldyrsfade, så skal du komme til op til Tisvilde. Inden man siger, "Det er for langt væk", så tilbyder vi en overnatnings mulighed, og der er også altid mulighed, for at kunne nå tage det offentlige, uden at det er for sent. Vores service er nemlig ikke til de sene nattetimer. Vi er et sted med masser af ansatte, unge, som gamle, som kommer igen år efter år. Fordi bistroen er et specielt sted, med masser af humor, kærlighed og varme aftner. Vi fokusere meget på, at gæsten skal nyde maden, musikken og stemningen. Så derfor arbejder vi også udfor, at man holder det gode humør og en venlig tone, selvom der er stress på. På Tisvilde Bistro, kan man forvente en travl sommer, med mange gæster på kort tid. Som udgangspunkt holder vi åben blot vores koncertdage, en enkelt weekend i måneden, samt selskaber som bryllupper osv. Vores arbejdsdage vil derfor primært være opbakning til koncerterne. Så derfor vil der være tid, til at fokusere på vores råvare og maden. På koncertdagen er det en relativ kort service, men der er også fart på, i det tidsrum. Vi har en menu som byder på enten skaldyrsfad, med alt det gode fra havet. Udover det, har vi et grill buffet, som byder på flere forskellige friske sager, og en stor grill som laver alt fra pulpo til mørbrad. Så som ansat hos os, for du mulighed for bevæge dig rundt imellem stationer, så det ikke bliver så trivielt. Som en del af holdet, vil der altid være mulighed, for at komme med input, nye ideer og få lov til at vælge musikken på køkken højtaleren.

Forventninger til ansøger

Vi søger en kok, såvel flere kokke, som vil være frisk på at vise madkunst, og blive en del af Tisvilde holdet. Vi forventer til gengæld også at du er: - Uddannet kok, eller har været i branchen længe nok, til at arbejde selvstændigt og effektivt. - Du er engageret i dit arbejde, med kærlighed til maden og vise vores gæster en fantastisk smagsoplevelse. - En positiv indstilling overfor kollegaer, og forstår at håndtere stressede situationer.

VI TILBYDER

Vi kan tilbyde en stabil arbejdsplads, med gode arbejdsforhold, og gode kollegaer. En forståelse for at vi alle har et liv udenfor køkkenet, så man har mulighed for indflydelse på sin vagtplan. Mulighed for at få ansvar, og sætte sit præg i køkken processerne. Åbenhed med forhold til lønnen, alt kan tales om. Så er der selvfølgelig fede koncerter, altid højt humør, også skinner solen altid lidt bedre i Tisvilde.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Lucas Holsøe (Køkkenchef)
kitchen@buhltobberup.dk
Tlf.: 50238001

Addresse

Tisvilde Bistro
Hovedgaden 38, 3220 Tisvildeleje

Ansøgningsfrist:

16-06-2022

Søg stillingen