Kok søges til Zleep Høje Tåstrup

OM ARBEJDSPLADSEN

Zleep Hotel Høje Taastrup er en skøn arbejdsplads, hvor alle sætter pris på et godt kollegialt samarbejde, og hvor alle hjælper hinanden. Vi er funderet i sunde værdier, som præger vores hverdag. LIVING - NORDIC - QUALITY Hotellet har 151 værelser, nyrenoverede konference- og banketfaciliteter med plads til op til 400 personer samt restaurant og i forlængelse af receptionen lounge og lobbybaren. Hotellet er beliggende i gåafstand til togstationen, og motorvejsnettet er let tilgængeligt. Zleep Hotel Høje Taastrup er ISO14001-certificeret og har desuden Fødevareministeriets bronzemærke i økologi. Kom med på en rejse med udvikling og konceptualisering - bæredygtigt naturligvis:-) Håber vi ses Om Zleep Hotels Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris. I dag består hotelkæden af 14 hoteller i Danmark og et i Sverige. 10 nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.

OM JOBBET

Dit arbejde

Du er faguddannet kok og har lyst til at arbejde med konference, selskaber og a la carte lounge restaurant.

Forventninger til ansøger

Kvalifikationer: Du er god til at bevare overblikket i travle situationer Du arbejder selvstændigt med fokus på kvalitet, effektivitet, økologi og bæredygtighed og skaber resultater Du har styr på egenkontrol og varemodtagelse Du er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger Du er en teamplayer med en god humoristisk sans og et smil på læben Du taler og skriver dansk og engelsk

VI TILBYDER

Fastansættelse i en økonomisk solid hotelkæde i stor vækst Et godt fællesskab med kompetente og hjælpsomme kollegaer Et harmonisk arbejdsmiljø med formål hvor vi passer på hinanden. En attraktiv vagtplan med både frokost- og aftenvagter samt fri min. hver anden weekend Ordnede løn- og pensionsforhold med konkurrencedygtig løn, tillæg, ferie, sundhedsordning. Mulighed for personlig og faglig udvikling og for at blive en del af at udvikle Zleep Hotel Høje Tåstrup.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Karina Living - KOK
kal@zleep.com
Tlf.: +4520634388

Addresse

Zleep Høje Tåstrup
Carl gustavsgade 1

Ansøgningsfrist:

19-05-2022

Søg stillingen