Kokkeelev søges til Alexanders Bistro

OM ARBEJDSPLADSEN

Alexanders Bistro, forholdsvis ny Restaurant fra Marts. Vi har fuld fokus på et ordentligt og ergonomisk miljø, hvor vi gerne ser medarbejdere forblive længe. Der er et stærkt professionelt hold ansat med erfaring fra div. tidligere Michelin-restauranter & der bruges udelukkende bedste råvarer + leverandører som afspejles i maden\/restauranten. Flot, højt kvalitetsbevidst bistro-mad på et casual niveau hvor alle kan være med.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Eleven kommer til at arbejde med alt. Vi bruger frisk hel fisk, lokalt grønt & mulighed for at lærer om slagtning af dyr. Kommer igennem alle processer fra filitering, udbening, fond, klassiske saucer & teknikker. Vi går op i at lærer fra os & dygtiggøre personalet, hvilket gør alles hverdag nemmere.

Forventninger til eleven

Eleven forventes at være mødestabil, positivt & engageret. Villig til at ville lærer og udvikle sig. Ligesåvel som vi udvikler os som Restaurant.

VI TILBYDER

Som beskrevet tidl. tilbyder vi gode arbejdsforhold, intet overarbejde & såfremt dette ønskes betales det. Vi tilbyder en god, lærerig arbejdsplads hvor der gør alt for orden & organisering for at mindske den normale \'stress\' de findes visse steder i branchen.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Frederik Buch Fransson, Køkkenchef
Koekken@alexandersbistro.dk
Tlf.: 22312940

Addresse

Alexanders Bistro
Ottilia Jacobsens Plads 1

Ansøgningsfrist:

30-01-2023

Søg stillingen