Kokkeelev søges til ALK Abello A/S

OM ARBEJDSPLADSEN

ALK er en medicinal virksomhed, som ligger i naturskønne omgivelser i DTU Science Park i Hørsholm. Der er ca. 900 ansatte og vi laver vi mad til 500-600 mennesker hver dag. Kantinen ligger i hovedbygningen ”Skovhuset”, og resten af virksomheden er fordelt i 5 andre bygninger, hvortil vi også levere mødeforplejning. ALK har valgt, at kantinen skal være en del af firmaet, så vi er ikke en udliciteret kantine. Det betyder, at vi i kantineteamet er ansat i ALK på lige fod og på de samme vilkår som alle andre i firmaet.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Dine arbejdsopgaver vil variere fra parti til parti På salatpartiet bliver der snittet, skræller, hakket, og rørt lækre dressinger, her handler det meget om sammensætning, af salater både i smag, farve og konsistenser, og at få tilpasset salaterne så de spiller godt sammen med dagens varme ret. Du vil være en del af alle opgaverne, der skal løses på partiet lige fra planlægning til de flotte fade, står klar på buffeten. På det varme parti vil du komme med ind over menuplanlægningen til en uge ad gangen, så du lærer hvordan man laver en varieret menu både i forhold til grøntsager, tilbehør og kød. Du vil også komme til at lave vegetarretter her. Det vil hovedsageligt også være på det varme parti, du kommer til at lærer om forskellige tilberedningsmetoder. På det kolde parti er anretning især i fokus, her bliver der anrettet flotte pålægsfade med forskellige hjemmelavede, mayonnaiser, hjemmesyltet surt, og hjemmelavede chutneyer og forskellig pesto. Når der er tid til det laver vi små anretninger, det er tidskrævende, men også meget tilfredsstillende, når det står og ser flot ud på buffeten. Ud over de arbejdsopgaver der ligger på hvert parti, er der selvfølgelig service i kantinens åbningstid, hvor vi hjælper vores gæster\/kollegaer som kommer og spiser i kantinen, ved at svarer på spørgsmål de måtte have til retterne på buffeterne. Her sørger vi alle sammen også for, at der bliver fyldt op løbene og at der hele tiden er pænt og rent på buffeterne. Og til sidst skal der selvfølgelig gøres rent i køkkenet.

Forventninger til eleven

Du er færdig med dit andet grundforløb på skolen, og er klar til at springe ud i det som caterelev. Du syntes det kunne være, spændende at lave mad til mange mennesker hver dag. Du er positiv og nysgerrig og kan lide at blive udfordret. Du kan lide, når der er fart på, og træder gerne til der, hvor der er brug for en ekstra hånd. Du er mødestabil og, du syntes det er super at arbejde mandag til fredag, og at møde kl. 7 og have tidligt fri kl. 15 det passer bare perfekt ind i dit liv. Det vigtigste er, at du har lysten og energien til at lære og til at arbejde i højt tempo.

VI TILBYDER

Som elev i kantinen hos ALK får du en spændende udfordrende hverdag, hvor du kommer omkring alle partier, det vil sige, at du får fingrene i både det kolde, det varme og alle de dejlige salater vi laver. Vi laver næsten alt fra bunden, så når du er færdig udlært herfra har du fået fyldt din ”værktøjskasse” med viden om råvarer, grundteknikker, tilberedningsmetoder, smag og anretning, og vi har heppet på dig hele vejen. Her i kantinen er vi et sammensat team, af forskellige fagfolk, så der er rig mulighed for at bruge de forskellige kompetencer, hver enkelt kan byde ind med. Der er fart på hver dag, men der er altid tid til et grin undervejs. Du bliver en del af et team med 12 kollegaer, hvor du selv er med hele vejen rundt fra planlægning til servering, og du får masser af indflydelse på din egen dag.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Snorre Magnussen Køkkenchef
smgdk@alk.net
Tlf.: 41718439

Addresse

ALK Abello A\/S
Bøge alle 1 2970 Hørsholm

Ansøgningsfrist:

01-06-2022

Søg stillingen