Kokkeelev søges til Almanak i Operaen

OM ARBEJDSPLADSEN

Almanak er smagen af Danmark året rundt Almanak i Operaen er opkaldt efter det gamle danske ord for årskalender af den simple grund, at Almanak er smagen af Danmark året rundt. Almanak i Operaen har åben for alle - uanset om du ønsker et måltid inden en forestilling eller blot ønsker en restaurantoplevelse i spektakulære omgivelser. Læs mere om åbningstiderne her. En dansk hyldest til den franske bistro Restauranten er vores danske hyldest til den franske bistro, og de gode, danske råvarer i sæson er vores kulinariske kompas. Vi inspireres af sæsonen lige nu, og når årets første rabarberstængler, vinterens overflod af rodfrugter eller de uimodståelige stenbiderrogn lander i køkkenet, kribler det i os for at forvandle råvarerne til velsmagende retter. Gode oplevelser for alle På Almanak i Operaen tilstræber vi at skabe velsmagende oplevelser med stor spændvidde og variation i gastronomisk repertoire, såvel som prisklasse. Her er gode oplevelser at hente for alle. Du kan nyde en kop kaffe og et stykke nybagt kage eller vælge velsmurt smørrebrød, lidt let charcuteri og en kold øl. Du kan også gå hele vejen med en 5-retters menu med moderne, danske bistroretter eller du kan starte operaoplevelsen med et generøst skaldyrsfad, bestille lidt ekstra caviar på toppen og nyde en stor Grand Cru Bourgogne i glasset. En del LOCA Gruppen Almanak er en del af LOCA-Gruppen, der også består af restauranterne Mission Green, STUDIO og Restaurant Radio, samt LOCA Kantiner. Læs mere om LOCA Gruppen og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi forventer at du har valgt kokke uddannelsen, fordi din passion er at lave mad. Du har lyst til at lære alle område af faget. Vi har mange typer af arrangement. Gallamiddage for op til 750 gæster, intime forretningsmiddage, en travl a la carte, konferencer. Events som modeshow, udsprings konkurrencer .. kort sagt vi alle typer af events og en hverdag er aldrig kedelig

Forventninger til eleven

Vi forventer du er engageret, har masser af gå på mod og at du møder til tiden. Resten skal vi nok lære dig 😊

VI TILBYDER

Vi har en dynamisk virksom i rivende udvikling. Vi passer godt på vores personale og er lidt lange forhold.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Chris Ammitzbøll Langholm \/\/ Head of operations
cal@almanakcph.dk
Tlf.: 31182666

Addresse

Almanak i Operaen
ekvipagemestervej 10

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen